La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Sira Martínez, filla de Luis Enrique, emociona amb el que diu del seu pare

Barcelona.
Foto: | Instagram

La filla de Luis Enrique li ha dedicat unes emotives paraules a través de les xarxes socials, de les quals moltíssimes persones s'han fet ressò.

Què sabem? Després de l'eliminació de la Selecció Espanyola, contra Marroc, en el Mundial de Qatar 2022, la Real Federació Espanyola de Futbol, a través d'un comunicat, ha anunciat que Luis Enrique no seguirà al capdavant de la selecció com a entrenador. Una notícia que s'ha sabut en les últimes hores, després que el de Gijón hagi estat dirigint l'equip de futbol en un total de 48 ocasions, des que va arribar a l'any 2018.

En profunditat: A través de les seves xarxes socials, després de conèixer la notícia de la seva destitució, Luis Enrique, que serà substituït per l'exfutbolista Luís de la Fuente, ha compartit un comunicat acomiadant-se dels seguidors i agraint públicament tots aquests 4 anys que ha viscut al capdavant de la selecció. Entre altres diu el següent:

  • "Només puc estar molt agraït a les persones que em van fitxar dues vegades".
  • "Vull agrair a tots els empleats de la RFEF, amb els quals he compartit experiències de tota mena".
  • "També als auxiliars, que treballen incansablement per ajudar als jugadors i persones del staff".
  • "Per últim agrair a l'afició el suport que ens ha transmès, inclòs en els moments més delicats".
  • "Toca acomiadar-se i el que necessita la selecció en aquests casos és molt suport".

Què ha passat? Moltíssimes han estat les persones, cares conegudes i jugadors, que han volgut dedicar unes paraules d'afecte a Luis Enrique després de tot aquest temps al capdavant de la selecció. Entre tots els comentaris i dedicatòries que ha rebut el de Gijón, destaquen les paraules que la seva filla Sira Martínez li ha dedicat. La jove ho ha fet a través del seu compte d'Instagram. Sira ha compartit el comunicat del seu pare, en les seves històries, i ha publicat fins a quatre emoticones en forma de cor de color vermell, en senyal d'estima.

A més a més: Sira, que surt amb el futbolista Ferran Torres des de fa més d'un any, també ha dedicat unes paraules al seu pare que han emocionat a moltes persones. La jove, que durant el mundial de Qatar ha estat fent costat al seu pare, ha publicat una fotografia de Luis Enrique, amb la samarreta de la Selecció Espanyola, mentre aplaudeix a l'afició amb les mans alçades. Sira escriu el següent: "Orgullosa de tu, sempre". Missatge que, un cop mes, remata amb l'emoticona d'un cor. Queda clar: pare i filla estan units, comparteixen afició i s'estimen moltíssim.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Futbol Instagram