La Jungla
Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu
Foto: Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Televisió

TVE mostra les seqüeles d'Albiol amb varicel·la, contagiat amb 54 anys

Barcelona.
Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu
Foto: Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Xavier García Albiol ja pot sortir al carrer, després de diversos dies tancat a casa contagiat de varicel·la. Una malaltia especialment delicada en adults. Amb l'exalcalde de Badalona recuperat, Cafè d'idees de La 2 de TVE ha mostrat aquest dimarts la seva imatge amb pústules a la cara.

Al detall: "Contingut sensible", ha avisat el programa de Gemma Nierga abans de mostrar la fotografia d'Albiol amb la varicel·la. La imatge és recuperada d'un post d'Instagram que va fer ell mateix uns dies enrere. "No hem entrat al seu historial mèdic", ha remarcat Queco Novell abans d'afirmar: "Es descarta que sigui una reacció a la victòria del Marroc. Es confirmaria si els botxins d'Espanya haguessin estat romanesos. Se li hauria posat la cara pitjor".

Context: El dirigent del PP va fer públic el 28 de novembre que havia estat diagnosticat de varicel·la, amb 54 anys, a l'hospital de Can Ruti. Per aquest motiu, cancel·lava totes les seves activitats habituals i es quedava a casa per recuperar-se.

Sobre la varicel·la: La infecció la provoca el virus de la varicel·la-zòster, i té com a primera conseqüència l'aparició d'erupcions a la pell en forma de pústules amb líquid. És habitual contagiar-se de nen. Els que no l'han passat o no s'han vacunat i l'agafen a l'edat adulta poden presentar complicacions, com la pneumònia o l'encefalitis.

Per últim: Albiol compartia a finals de novembre la fotografia de les seqüeles de la varicel·la per mostrar "les conseqüències de la malaltia" en adults. Les marques a la cara no eren les úniques. "La resta del cos es troba en la mateixa situació", detallava aleshores.

Categoria: La Jungla