La Jungla
Marc Ribas, xef i presentador de Joc de Cartes
Foto: Marc Ribas, xef i presentador de Joc de Cartes | TV3
Ràdio

Marc Ribas: "Ada Colau em va venir a buscar per criticar l'hostaleria"

Marc Ribas, xef i presentador de Joc de Cartes
Foto: Marc Ribas, xef i presentador de Joc de Cartes | TV3

Marc Ribas, xef i presentador de televisió, ha confessat que Ada Colau va buscar-lo a la gala dels Premis Ondas per demanar-li explicacions sobre unes declaracions del cuiner sobre l'hostaleria.

Marc Ribas va acudir a recollir el Premi Ondas al millor programa de televisió de cadenes no nacionals per Joc de cartes, quan es va trobar amb l'alcaldessa.

Què ha dit? Marc Ribas ha explicat a Versió RAC1 que...

  • "Ada Colau em va venir a trobar. Em va dir que m'havia sentit i que volia saber per què l'acusava d'haver-se carregat l'hostaleria, que no hi estava d'acord".
  • "Volia saber per què l'acusava d'haver-se carregat l'hostaleria".

A més: El cuiner i presentador de televisió ha detallat que va dir a Ada Colau:

  • "Li vaig dir que la gastronomia no és un servei d'alimentació sinó que té una part molt important que és cultura. Em va sorprendre gratament perquè em va dir que en parléssim amb calma un altre dia".

En context: Marc Ribas va parlar el passat mes de novembre sobre el sector gastronòmic a El Suplement de Catalunya Ràdio. En el programa el cuiner va culpar Ada Colau de la situació del sector a la capital catalana.

  • Segons Ribas, ciutat "s'ha mort gastronòmicament". Va assenyalar la política com a gran culpable, i va lamentar les poques facilitats del govern d'Ada Colau a l'hostaleria. En el cas del seu propi negoci, va apuntar també a la pandèmia i les manifestacions postsentència com a dues de les causes que el van abocar al tancament.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 Ada Colau