La Jungla
Carme Forcadell durant l'entrevista d'ahir a la nit al Fax de 8tv
Foto: Carme Forcadell durant l'entrevista d'ahir a la nit al Fax de 8tv | 8tv
TELEVISIÓ

El Fax de 8tv recull una boníssima xifra d'audiència amb Forcadell i Alay

Carme Forcadell durant l'entrevista d'ahir a la nit al Fax de 8tv
Foto: Carme Forcadell durant l'entrevista d'ahir a la nit al Fax de 8tv | 8tv

Magnífiques xifres pel Fax de 8tv d'aquest dissabte a la nit. El periodista Eduard Pujol va entrevistar Carme Forcadell, arribant a gairebé el 5% de 'share' i amb 194.000 espectadors únics, que van veure el programa en algun moment de la nit.

  • En el programa es va entrevistar a Xavier Sala i Martín i Carme Forcadell, Pilar Rahola va fer el #Raholing amb Josep Lluís Alay i també es va fer el CARA a CARA de Maraña i Tomàs Güell.

Per què és important? Es tracten d'uns molt bons resultats pel Fax de 8tv, que arriba al màxim de 4,7% de 'share' i 66.000 espectadors simultàniament, unes xifres difícils d'assolir en la franja horària del dissabte a la nit.

Amb xifres: Gairebé 260.000 persones van veure en algun moment ahir el Fax, on el seu minut d'or de quota es produeix a les 24:26 hores amb un 4.7% i 58.000 espectadors en aquest minut i el seu minut d'or per audiència mitjana a les 23.53 hores amb un 4.3% i 66.000 espectadors.

  • El minut d'or del programa coincideix amb l'entrevista a Carme Forcadell i Josep Alay.

A més, 8tv va tancar una molt bona nit amb la secció de Frank Blanco d''El Circ', 'Stripe Dates', amb un 3,4% de 'share' i la pel·lícula 'Dos Penjats a Chicago' (4,8%), que va superar en espectadors el film de TV3 (3,4%).

Què va dir? Carme Forcadell, expresidenta del Parlament, va assegurar que el president d'ERC, Oriol Junqueras, vol estar al Parlament i va descartar que es presenti com a portaveu dels republicans a Madrid.

Background: El Fax és una de les apostes de 8tv, la televisió privada de Catalunya, per aquesta temporada. Un programa conduït per Elisabet Cortiles i Eduard Pujol i que està contribuint al creixement de la cadena, amb bones xifres d'audiència.