La Jungla
Corinna surt dels jutjats de Londres
Foto: Corinna surt dels jutjats de Londres | TV3
Casa Reial

Corinna nega el perdó a Joan Carles al seu últim 'podcast': "Ha destrossat la meva família"

Barcelona.
Corinna surt dels jutjats de Londres
Foto: Corinna surt dels jutjats de Londres | TV3

Corinna Larsen tanca aquest dilluns un cicle, amb la publicació del darrer capítol de Corinna y el Rey. Amb aquest podcast, l'examant de Joan Carles I ha explicat en les últimes setmanes tots els detalls de la seva relació, la ruptura i les amenaces perquè retornés els 65 milions d'euros que ell va regalar-li.

Què sabem? Al vuitè i últim capítol del podcast, Testarudo - Cuentas bancarias congeladas, el FBI y una demanda por acoso, Corinna recorda que Joan Carles va fugir a Abu Dhabi al mateix temps que ella intentava demostrar la seva innocència de l'allau d'acusacions que li arribaven. En aquell moment també tenia els comptes bloquejats. Per defensar-se va recórrer a un exagent de l'FBI.

Al detall: Després de dues setmanes i mitja preparant l'interrogatori en un hotel de Miami, Corinna va prestar declaració davant de les autoritats nord-americanes. No van veure delicte per part seva, i en va sortir ben parada. "Els fets són els meus millors amics, sempre", apunta. Segons l'agent de l'FBI, la situació hauria estat totalment inversa si hagués cedit davant l'exmonarca "i hagués permès que l'utilitzés com un conducte transitori per accedir als diners i ocultar-ne l'origen". En aquest cas, "probablement hauria violat les lleis estatunidenques i suïsses" i hauria estat acusada de blanqueig de capitals.

A més, com que la Fiscalia suïssa també ha tancat el cas contra ella, els diners i les propietats que va obtenir per ser amant de Joan Carles són seus. Entre d'altres hi ha l'anell gegant de diamants que li va regalar l'exrei i que està valorat entre 500.000 i 800.000 euros, o immobles a Anglaterra i el Marroc.

Per tot això, Corinna reitera que hi ha hagut una campanya de desprestigi contra ella, i que hi han col·laborat diversos mitjans de comunicació. "És molt més efectiu tenir com a ment criminal una dona rossa que un grup d'homes de mitjana edat que han fet allò durant dècades", denuncia. I es compara a Meghan Markle quan diu sentir-se "part d'un espectacle de circ molt feridor" on ella és "el pony del show".

Per últim: L'examant de Joan Carles encara espera una disculpa per part de l'emèrit. No l'ha obtingut en tota una dècada, i ara ja no li semblaria prou per perdonar-lo: "Una simple disculpa no funciona en aquest cas. Han estat deu anys destrossant tota una família".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia