La Jungla
Josema Yuste a 'Horizonte'
Foto: Josema Yuste a 'Horizonte' | Cuatro
Televisió

Josema Yuste lamenta no poder fer acudits d'homosexuals i negres, i Twitter el retrata

Barcelona.
Josema Yuste a 'Horizonte'
Foto: Josema Yuste a 'Horizonte' | Cuatro

L’eterna controvèrsia entre els límits de l’humor torna a ser actualitat. Josema Yuste va visitar Horizonte, on es va parlar del tema i Yuste va pronunciar que, actualment, és molt complicat fer humor perquè “determinats gremis” s’ofenen. La resposta dels usuaris de Twitter i altres xarxes socials ha estat gairebé unànime, criticant l’humorista.

Qui és: L’humorista Josema Yuste és la meitat del duo còmic Martes y Trece, juntament amb Millán Salcedo.

Al detall: 

  • Iker Jiménez va preguntar pels límits de l’humor a Yuste, que va respondre que no busca l’ofensa, sinó que “els gags siguin divertits”.
  • Però es va complicar quan va dir el següent: “Hi ha gremis actualment amb els que no pots fer humor. És molt complicat. Abans sí podia fer-ho i no passava res”.
  • “Com la raça negra, els homosexuals...”, va continuar Yuste concretant els gremis als quals feia referència.

En profunditat: Els usuaris de Twitter encara reaccionen a les paraules de l’humorista. El moment televisiu ha generat moltes crítiques, fent referència el dolor que ha causat disfressar d’acudits històries masclistes, lgtbifòbiques i racistes.

  • Un dels comentaris que ha generat més polèmica ha estat el de “jo he vist gais entre ells anomenar-se ‘maricón’ i no passa res, però que no se t’acudeixi a tu...”.
  • També s’han recordat unes paraules que Yuste va dir l’any 2019, quan afirmava que amb la bandera espanyola “s’ha de tenir tacte”, perquè xoquen amb la poca consideració de les polèmiques paraules.
Categoria: La Jungla