La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Gran atac de riure de Pilar Eyre a TV3, parlant de la mort de la mare de la reina Sofia

Barcelona.
Foto: | TV3

La periodista i escriptora catalana, Pilar Eyre, ha visitat el programa de TV3, Tot es mou, per parlar de la mort de Constantí, el germà petit de la reina Sofia i últim rei de Grècia.

Què sabem? El germà de la reina Sofia ha perdut la vida en una clínica privada d'Atenes amb 82 anys, segons va informar la televisió pública grega. Una mort després de diversos mesos arrossegant problemes de salut. La seva germana, Sofia, va viatjar fins a Grècia el cap de setmana passat per passar els últims dies al costat del seu germà. Una notícia de la qual Pilar Eyre, experta en Casa Reial, n'ha parlat en el programa presentat per Helena Garcia Melero.

Què ha dit? Pilar Eyre no només ha parlat de la mort de Constantí, sinó que també ha recordat com va ser la mort de Federica, la mare de Sofia. Una mort que va produir-se el febrer del 1981 a la Clínica La Paloma de Madrid. La mare de Sofia, segons ha explicat Pilar Eyre, va perdre la vida a causa d'una operació d'estètica. La monarca grega va operar-se les parpelles, però l'operació es va complicar i va patir un infart. Pilar Eyre ha dit: 

  • "En els funerals grecs, tarden una setmana a enterrar-los".
  • "Federica va morir a Madrid després d'una operació d'estètica als ulls".
  • "Va morir poc abans del 23-F".
  • "Federica va haver d'estar una setmana en un cadafal de la Zarzuela. Recordo que es comentava que els seus nets obrien la porta al matí i li donaven el bon dia, però la seva àvia no contestava perquè estava morta".

L'atac de riure: Just després de dir que els nets anaven cada matí durant una setmana a saludar a la seva àvia, Pilar Eyre no ho ha pogut evitar i s'ha posat a riure molt. Helena Garcia Melero, tot i que no ha sortit per càmera, també reia. Per aquest motiu, la presentadora de TV3, ha dit: "Prou". Pilar Eyre, intentant no riure més, ha dit: "No, no riguem d'això que és molt lleig". Foto del moment:

Per acabar: Per fer passar l'atac de riure a Pilar Eyre, Helena Garcia Melero ha proposat a la periodista catalana canviar radicalment de tema. Totes dues han passat de parlar de la mort del germà de la reina Sofia, a parlar de la ruptura entre Vargas Llosa i Isabel Preysler. "Va, canviem de tema. Oblida't dels grecs", ha dit Helena Garcia Melero a Eyre. Però Pilar, quan ha sentit la paraula "grecs" s'ha tornat a posar a riure sense parar. Davant la situació, la presentadora del programa, per donar temps a Pilar Eyre perquè es recompongués, ha dit: "Si cal, fem una connexió". Pilar Eyre, sempre elegant i professional, ha respost: "No, deixa'm centrar". Tot seguit, la conversa entre les dues ha fluit amb normalitat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3