La Jungla
backstage 8tv

Pitu Abril i les finestres

Ahir, dijous dia 19 de Gener ens va visitar el Pitu Abril. Mite de la tele per la majoria de nosaltres, els més grans, que hem crescut amb ell a la tele. Aquesta feina té aquestes coses, que de tant en tant pots conèixer de prop a persones que per tu han estat referents quan erets petit. El Pitu Abril l'hem vist tota la vida a la tele els que tenim entre 40 i 50 anys. I he de dir que, a més, el Pitu, és d'aquelles persones tan amable com generós.

Avui qüestionem tot el que escoltem, en aquell temps ningú qüestionava el que veia per la pantalla petita que tenia a casa. Hem anat d'un extrem a l'altre, però això sí, el Pitu no ha perdut ni un gram de credibilitat professional

Va venir al migdia per veure els platós perquè té un problema amb els espais tancats i volia tenir al cap com era l'espai on faríem l'entrevista. Això, perdoneu, però jo no ho havia vist mai. Algú que fa tot el que ell necessita perquè l'entrevista que havia de fer a les onze de la nit sortís bé. Generositat, repeteixo.

I a més, el Pitu és un tipus encantador. Amb el seu posat seriós i ple de credibilitat és un home ple de sentit de l'humor.

Ens va dir que sí de seguida quan el vam convidar perquè va confessar que segueix "El Circ" de forma regular i li agrada, però ja us dic ara que no li va fer més il·lusió a ell venir, que a nosaltres que vingués.

Vam parlar de futbol, del Barça, de la professió d'això de fer tele i de la vegada que ell va participar d'un gag a televisió espanyola i va fer creure a déu i a la seva mare que s'havia produït un cop d'estat a la Unió Soviètica i fins i tot que Gorbatxov havia estat assassinat.

Corria l'any 1991 (sempre havia volgut escriure aquesta expressió, jajajaj) quan ho van fer. Una època on no existien les xarxes socials ni les noticies fake. Un temps on la televisió tenia una cosa que ha perdut en gran part: credibilitat. Allò que veiem per la tele, ens ho creiem. Van tallar caps per aquell gag perquè fins i tot altres mitjans de comunicació s'ho van empassar i se'n van fer ressò.

El Pitu Abril l'hem vist tota la vida a la tele els que tenim entre 40 i 50 anys. I he de dir que, a més, el Pitu, és d'aquelles persones tan amable com generós

Avui qüestionem tot el que escoltem, en aquell temps ningú qüestionava el que veia per la pantalla petita que tenia a casa. Hem anat d'un extrem a l'altre, però això sí, el Pitu no ha perdut ni un gram de credibilitat professional com a comunicador. El que t'explica t'ho creus.

Un plaer conèixer-te en persona Pitu ha estat un plaer. Vine quan vulguis. Això sí, avisa abans, que tindrem les portes i les finestres obertes per tu.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV El Circ