La Jungla
Foto: | Movistar+
Xarxes

Rigoberta Bandini ja no és com la recordes: es talla molt els cabells i ara és així

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Movistar+

La cantant catalana de Barcelona passa per la seva perruqueria de confiança i sorprèn amb un canvi de look radical tallant-se els cabells.

Què sabem? Després de diversos anys amb la melena molt llarga, la cantant Rigoberta Bandini ha dit prou i s'ha tallat els cabells. Però no les puntes. Si no que la catalana s'ha atrevit molt i s'ha acomiadat d'un bon tros de la seva melena. Un canvi d'imatge que li queda molt bé i que ha mostrat a través de les seves xarxes. El nou look de Rigoberta Bandini, a continuació.

Què s'ha fet? La cantant de Barcelona ha visitat una perruqueria situada a la part alta de Barcelona on s'ha fet un cridaner canvi d'imatge. L'artista, que es diu Paula Ribó, ha sorprès als seus seguidors tallant-se molt els cabells. I és que ha passat de tenir-los molt llargs a portar-los, més o menys, per l'alçada de les espatlles. A més també s'ha fet metxes rosses per tenir un to de cabell molt més clar. Un canvi que ha mostrat a través del seu compte d'Instagram on cada dia acumula més seguidors. La catalana ha compartit diverses imatges i un vídeo del moment exacte on el seu perruquer li talla la llarga melena. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rigobertabandini

Les reaccions: Els seus seguidors no han tardat a dir la seva. Tothom en positiu. I és que el canvi de look a Rigoberta Bandini li queda molt bé. Una publicació que ha compartit durant el migdia del dimarts 7 de febrer i acumula més de 14.000 'm'agrada'. Entre els missatges que li han fet arribar destaquen els següents: "Et queda molt bé", "Estàs molt guapa", "Guapíssima", "Et queda genial", "Vull ser com tu" o "Així estàs molt millor".

Per acabar: Rigoberta no ha estat l'única cantant catalana que en aquests darrers dies ha sorprès amb el seu canvi de look. La cantant Chanel, que l'any passat va actuar a Eurovisió quedant en tercer lloc, fa pocs dies també ha impactat a molts tallant-se moltíssim el cabell. Un canvi d'imatge del qual va presumir el dissabte 4 de febrer a la nit, amb motiu del Benidorm Fest. Chanel va aparèixer en el programa de Televisió Espanyola per primera vegada amb els cabells molt curts. I és que ara els porta per sobre de les espatlles, quan fins fa poc també tenia una llarga melena. Un canvi que també li queda molt bé.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Instagram