La Jungla
Televisió

El Fax de 8TV registra bona audiència amb la visita de Dalmases

Temps de lectura: 2 minuts

El Fax de 8tv ha registrat unes molt bones xifres d'audiència, coincidint amb la visita del diputat de Junts Francesc de Dalmases, que ha trencat el silenci amb l'entrevista d'Eduard Pujol.

Per què és important? El Fax és una de les apostes de 8tv, la televisió privada de Catalunya, per aquesta temporada. Un programa conduït per Eduard Pujol i Pilar Rahola, que està contribuint al creixement de la cadena, amb bones xifres d'audiència.

Amb dades: El Fax de 8tv d'ahir dissabte 11 de febrer va recollir un 2,2% de quota de pantalla, tocant el 3,5% en el minut d'or i acumulant 208.000 teleespectadors (MAA).

  • Un programa marcat per la visita del diputat de Junts i mà dreta de Borràs, Francesc de Dalmases. 
  • L'altre convidat de la nit va ser l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, que ha donat el seu suport a Xavier Trias en la seva campanya per l'alcaldia de Barcelona i ha criticat l'actual deriva de l'independentisme.

En profunditat: El diputat de Junts i íntim de Borràs va sortir en defensa de la presidenta del seu partit i va definir el judici de "cartó pedra".

  • "Tinc el privilegi d'estar al seu costat. Em sembla un perfil polític molt important d'aquest país", ha assegurat.
  • Ha defensat que "hi ha pocs lideratges com el seu" i critica que s'hagi creat "un constructe entorn d'ella de perfil superficial".

La polèmica: Dalmases ha reaccionat també a l'absència al judici d'ERC i d'Òmnium, així com l'AMI i alguns líders independentistes.

  • "Hi ha moltes ganes de dir que a Junts hi ha qui resta, però aquesta setmana hem sumat i hem tancat files", ha reivindicat Dalamses.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV