La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

El FAX de 8TV recull un nou èxit d'audiència

Foto: | 8tv

El programa d'ahir al vespre d'El FAX de 8tv va recollir un nou èxit d'audiència que va arribar a punts de 4% de quota de pantalla.

Per què és important? El FAX és una de les apostes de 8tv, la televisió privada de Catalunya, per aquesta temporada. Un programa conduït per Eduard Pujol i Pilar Rahola, que està contribuint al creixement de la cadena, amb bones xifres d'audiència.

Amb dades: 357.000 persones van seguir el Fax de 8tv d'ahir dissabte 21 de gener. Un programa marcat per la visita de la presidenta de Junts, Laura Borràs, i el testimoni presencial d'una víctima de violació.

  • El programa va registrar una quota de pantalla del 2,5%. A més de l'escalfant el Fax amb un 1,5%.
  • Durant la franja d'audiència màxima el Fax va arribar a un increïble 4% de quota de pantalla.

D'altra banda: El programa conduït per Eduard Pujol va enregistrar un target comercial del 3,4%. A banda d'una fidelització elevada de públic de totes les edats: des dels 13 anys fins als 64.

A més: Gràcies a les boníssimes audiències del Fax d'ahir nit, El Circ i Ares Revolution, que eren redifusions, es van disparar d'audiència: El Circ (Target comercial: 7,9%) i Ares Revolution (Target comercial: 6,7%).

Al detall: El programa presentat per Eduard Pujol i Pilar Rahola va comptar amb la presència de:

  • En plana política: la presidenta de Junts, Laura Borràs, l'exvicepresident de la Mesa del Parlament, Josep Costa, el vicepresident de l'ANC, Jordi Pesarrodona, la presidenta de l'ANC, Dolors Feliu i el portaveu de Demòcrates, Antoni Castellà.
  • Rahola va entrevistar a una jove víctima de violació que s'ha vist afectada per la rebaixa de penes amb la llei 'Només sí és sí'.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: 8TV