La Jungla
Ana Obregón, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Obregón, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Ana Obregón comparteix la primera foto amb la neta: respon els crítics donant el biberó

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Obregón, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Dues setmanes després que sortís a la llum la notícia del naixement de la neta d'Ana Obregón per gestació subrogada, aquest diumenge a la nit l'actriu ha compartit a xarxes socials la primera imatge de la menor.

Què sabem? Ana Obregón ha publicat per primera vegada a Instagram una foto amb la petita Ana Sandra Lequio, dies més tard que aparegués a la portada de la revista ¡Hola! amb la nena als braços.

  • Es tracta d'una imatge de l'àvia donant el biberó a la neta, molt semblant a una altra que li van fer fa tres dècades amb el seu fill Aless Lequio.
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

En detall: Ana Obregón ha aprofitat la primera foto de la seva neta a Instagram per llançar un missatge a totes aquelles persones que l'han criticat els últims dies. Segons la protagonista d'Ana y los siete, "neguen el dret a viure" de la nena.

Què diu Ana Obregón?

  • "Anita, et cuidaré i et protegiré. Mai et faltarà el meu amor ni res econòmic, perquè per això la teva àvia va treballar 40 anys".
  • "Només espero que quan siguis gran [...] perdonis, com jo ho he fet, els que van negar el teu dret a viure".

D'on venim? Ana Sandra Lequio, neta d'Ana Obregón i filla d'Aless Lequio, va néixer el passat 20 de març per gestació subrogada en una clínica de Miami.

  • La menor ha estat concebuda amb l'esperma d'Aless Lequio, mort de càncer el 2020.
  • Segons ha explicat la mateixa Obregón, l'últim desig del seu fill va ser "portar una criatura al món".
  • En les últimes setmanes, la decisió d'Ana Obregón de tenir una neta per gestació subrogada ha estat motiu de controvèrsia, i l'actriu ha rebut nombroses crítiques que ara respon a Instagram.
Categoria: La Jungla