La Jungla
Cristian Toro a 'Mujeres y hombres y viceversa'
Foto: Cristian Toro a 'Mujeres y hombres y viceversa' | Telecinco
Televisió

Vox fitxa un exparticipant de 'Mujeres y hombres y viceversa' que va guanyar un or olímpic

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Cristian Toro a 'Mujeres y hombres y viceversa'
Foto: Cristian Toro a 'Mujeres y hombres y viceversa' | Telecinco

S’apropen les eleccions i els partits polítics estan fent els últims moviments. I l’elecció d’un participant de Mujeres y hombres y viceversa, Cristian Toro, com a candidat per la regidoria d’Esports de Vox de Madrid ha cridat l’atenció.

Qui és Cristian Toro: Cristian Toro és un jove de 30 anys que va participar a Mujeres y hombres y viceversa l’any 2012.

  • Va néixer a Veneçuela l’any 1992 i es va fer conegut quan va participar en el dating de Telecinco.
  • Es va convertir en participant del programa gràcies a una de les competicions habituals del format, la de marcar abdominals, convertint-se en pretendent de Gala Caldirola.
  • Tres mesos després de formalitzar la seva relació amb la tronista, Cristian es va allunyar de la televisió per centrar-se en la seva especialitat esportiva, el piragüisme, segons va explicar ‘Marca’.
  • Anys després, Toro va iniciar una relació amb la periodista esportiva Irene Junquera, que es va trencar temps després.
  • L’any 2016 va guanyar una medalla d’or als Jocs Olímpics de Riu de Janeiro, on va acudir representant Espanya amb Saúl Craviotto, competint en la modalitat K2 de 200 metres de Piragüisme.

Al detall: Anys després de la seva participació a Mujeres y hombres y viceversa, Cristian Toro s’ha sumat a les llistes de Vox per a les eleccions municipals de maig, juntament amb Javier Ortega Smith, com a candidat a la regidoria d’Esports a l’Ajuntament de Madrid.

Què sabem: Un cop anunciat el seu fixatge, el germà de Carmen Lomana i també ex de Telecinco, Rafa Lomana, ha fet suport a Cristian a les xarxes socials, ja que ell és diputat del partit d’ultradreta.

Què diu Ortega Smith: “És una bona persona, honrada, treballadora, que creu en els valors, que els porta molt a dins, i que no ha de fer postureig polític. Estima l'esport, sent l'esport, el viu, l'ha portat fins a dalt de tot en les competicions mundials i olímpiques i està disposat a deixar aquest coneixement al carrer, als barris i a les instal·lacions d'esport base”, va declarar Ortega Smith durant l’anunci del fixatge.

Categoria: La Jungla