La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Així reacciona Karmele Marchante al sonat final de 'Sálvame', després de 14 anys en antena

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

L'estimada periodista catalana nascuda a Tortosa, Karmele Marchante, va ser una de les grans estrelles de la primera etapa del programa Sálvame.

Què sabem? Karmele Marchante no vol sentir a parlar de Sálvame. Un programa que ella va decidir abandonar ja fa un temps, perquè ho passava molt malament i no li agradava el tracte que rebia per part dels companys ni directors de programa, com ha manifestat en més d'una ocasió. Un tracte que tal com ha dit ella mateixa era "maltractament".

Què ha passat? Moltes són les persones que aquests dies estan parlant de la cancel·lació del programa Sálvame. Una notícia que va publicar el diari El Mundo el passat divendres i que no ha deixat a ningú indiferent. Laura Fa, Gabriel Rufián, Jorge Javier Vázquez o Gerard Piqué són només algunes de les cares conegudes que han parlat obertament de la cancel·lació del programa de les tardes de Telecinco, que arriba a la seva fi després de 14 anys. Unes cares a les quals se suma Karmele Marchante. La periodista, que ara està centrada en la seva faceta com a escriptora, ha estat contactada per aquest mitjà per saber què en pensa del sonat final de Sálvame.

En profunditat: Karmele Marchante, en aquesta ocasió, ha declinat dir res al respecte. Les seves paraules han estat: "Ja sabeu que sempre que puc parlo amb vosaltres, però aquesta vegada prefereixo mantenir-me al marge". Unes paraules que es poden interpretar com que no vol posar més llenya al foc, de la que ja hi ha, sabent la complicada situació que estan vivint els seus companys. I és que quedar-se sense feina, després de tants anys, no és agradable per a ningú.

Per acabar: Va ser a principis d'aquest any quan Karmele Marchante va visitar el programa El FAX, de 8tv, on va ser entrevistada per la seva amiga, i també periodista, Pilar Rahola. Al seu pas per la televisió privada catalana, la periodista, que actualment viu a Madrid, recordant la seva etapa a Sálvame va dir: "No era el meu món, periodísticament parlant. Reconec que estava allà per sobreviure i perquè guanyava molts diners. Passar per aquell programa va ser un gran error".

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió