La Jungla
Foto: | Europa Press
Ràdio

Carmen Lomana ensorra a una famosa política de Podemos: "Lletja no, però gorda sí"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

L'empresària experta en moda i col·laboradora de televisió, Carmen Lomana, està en boca de tothom per les paraules que ha pronunciat durant les últimes hores en contra d'una famosa política de Podemos.

Què sabem? La política gallega, Ángela Rodríguez Martínez, que forma part del partit Unidas Podemos, ha dit, recentment, que en el Congrés dels Diputats hi hauria d'haver més persones gordes perquè, segons el seu punt de vista, totes les persones amb quilos de més estan discriminades i necessiten més visibilitat.

Què ha passat? Carmen Lomana, que cuida molt la seva imatge i porta una estricta dieta per no pujar de pes, no s'ha quedat callada i ha respost, molt contundent, a Ángela Rodríguez Pam, després de la petició que ha fet. Lomana ha respost a la política a través de l'emissora Cope, on col·labora de manera habitual donant el seu punt de vista sobre diversos temes de l'actualitat. Carmen Lomana considera que Ángela Rodríguez no és lletja, però sí que està gorda. Per aquest motiu, defensa, hauria de fer alguna cosa al respecte per baixar de pes i tenir una millor figura.

En profunditat: Les paraules de Carmen Lomana han estat les següents: "Diu que està farta que li diguin que està gorda i lletja. Lletja la veritat que no és però gorda sí. El que ha de fer és assumir-ho, però no dir que s'ha de poblar el congrés de persones gordes perquè a ella se li tregui el complex", ha dit sense pèls a la llengua l'experta en moda i enemiga de la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada. Lomana ha continuat dient: "Si té problemes per perdre pes perquè està gorda el que ha de fer és no beure ni menjar tant, d'aquesta manera segur que perd pes".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ángela Rodríguez Pam (@angela.rodriguez.pam)

Per acabar: Va ser a principis de maig, quan la política de Podemos, a través del seu compte d'Instagram, va compartir un fragment d'un pòdcast on havia participat parlant de la imatge i del pes. Entre altres coses va dir: "Durant molts anys he patit un TCA que m'ha fet tenir una relació complexa amb el meu cos. Exposar-se de manera pública no ha estat fàcil i tots els cossos són vàlids. Apostar per la diversitat és imprescindible".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Unidas Podemos