La Jungla
Carmen Lomana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carmen Lomana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Carmen Lomana, operada d'urgència d'un tumor: "Podria haver fet metàstasi"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carmen Lomana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carmen Lomana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Carmen Lomana es recupera d'una intervenció quirúrgica d'urgència, després de ser diagnosticada d'un tumor a la glàndula paròtide. L'operació va ser fa tot just una setmana, tot i que no ha transcendit fins aquest dijous, quan ella mateixa n'ha parlat a Espejo público d'Antena 3.

Què en sabem? Tal com ha explicat l'empresària al programa de Susanna Griso, durant l'estiu de 2022 va notar un bony a la zona del coll un dia quan es treia les arracades. Ho va ignorar, fins que fa poques setmanes ho va comentar amb una amiga, que la va alertar que havia d'anar de seguida a l'hospital. Allà li van trobar un tumor a la paròtide, que havia de ser extirpat.

En detall: Després d'una ressonància i una punció, la cirurgia va ser dijous 4 de maig a la Clínica Ruber de Madrid, on va estar acompanyada en tot moment de la seva germana. 

Què diu Carmen Lomana?

  • "Em van dir que era un tumor de paròtide, que és molt greu i que, si no m'ho haguessin agafat a temps, podria haver fet metàstasi al cervell".
  • "Va créixer cap a dins, aquest és el problema. Podria haver acabat en un càncer".

A més, Lomana ha reaparegut al programa de Griso amb un esparadrap al darrere de l'orella i un blau al coll. Dimecres que ve haurà de tornar a l'hospital perquè li treguin els punts, i després coneixerà el resultat de les anàlisis. Per les característiques del tumor, els metges li han dit que podria no haver arribat a malignitzar-se.

Per acabar: La socialité ha explicat també que la zona del cap on l'han operat té molts nervis, i que hauria pogut perdre mobilitat. "Estava animada. A la vida tot és qüestió d'actitud. Quan em venien a buscar em vaig trencar, pensava que potser no tornava", ha recordat. Afortunadament, l'operació ha sortit bé. Des d'Antena 3, recomana els espectadors a demanar hora al metge si experimenten algun canvi estrany als seus cossos.

Categoria: La Jungla