La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Prestigiós vident vaticina el futur de Gerard Piqué i Clara Chía: final fatal

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La relació entre Gerard Piqué i Clara Chía, des de fa temps, no para d'ocupar titulars i moltes hores de televisió. Una relació molt comentada, que ara un prestigiós vident ha dit com acabarà. És fort.

Què sabem? Gerard Piqué i Clara Chía, que recentment ha anat de festa intentant passar desapercebuda, estan de rigorosa actualitat, des de fa molt temps, arran de la seva relació sentimental. Una relació que el que va ser futbolista del Barça va començar amb la jove de Barcelona, que abans servia copes en un bar, quan encara estava amb Shakira, que ha estat vista per segona vegada amb Lewis Hamilton

Què ha passat? Un famós vident internacional ha parlat de com serà el futur de la relació entre Gerard Piqué i Clara Chía. El vident en qüestió és Víctor Florencio, conegut amb el sobrenom de 'El Niño Prodigio'. Un dels experts més reconeguts en astrologia i curació espiritual a escala mundial. Un vaticini que el vident ha fet per la revista People, assegurant que Piqué i Chía acabaran bastant malament. Una notícia terrible per tots els fans de la parella.

Què ha dit? El vident, atenció perquè impacta, ha afirmat que Gerard Piqué i Clara Chía ho acabaran deixant. Una relació d'amor que té data de caducitat. I la ruptura, sembla ser, serà més aviat que tard. Després de deixar-ho amb Clara Chía, el vident assegura que Gerard Piqué començarà una nova relació. L'afortunada serà una dona rossa, com les que li agraden a Gerard, que estarà relacionada amb el món de la moda i les passarel·les.

Per acabar: El vident no només ha parlat de Piqué i Chía, sinó que també s'ha atrevit amb el futur de Shakira, que des de fa un temps viu a Miami. Parlant de la cantant nascuda a Colòmbia ha dit que "hi ha alguna cosa fosca darrere seu que tard o d'hora s'acabarà sabent". Tot un misteri. També ha dit que Shakira hauria recuperat la il·lusió per l'amor i que hi ha una persona, que en un passat va ser molt important per ella, que continua molt present en la seva vida. Que comencin les apostes!

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué