La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Marc Ribas i la seva filla enamoren cuinant junts a la seva moderna casa de Terrassa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El xef Marc Ribas s'ha convertit en el cuiner més mediàtic de TV3, gràcies al programa Cuines i també Joc de cartes.

Què sabem? Marc Ribas és molt familiar i sempre que no està gravant en els platós de TV3, està o bé al gimnàs, fent créixer els seus músculs, o bé amb la seva família. El cuiner nascut a Girona té dues filles l'Ona i la Sira. Dues precioses nenes de qui presumeix bastant a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 140.000 seguidors.

Què ha passat? Durant les últimes hores Marc Ribas ha enamorat als seus seguidors amb el vídeo que ha compartit a les xarxes. Un vídeo on apareix amb una de les seves filles mentre cuina unes aletes de pollastre cruixents amb romesco picant. Una recepta que el cuiner i presentador i la seva filla van preparar durant el cap de setmana, però no han compartit fins ara. Com no podia ser d'altra manera a tothom se li ha fet la boca aigua veient la publicació.

En profunditat: Un vídeo on el de TV3, que sempre s'ha mostrat molt dur amb Ada Colau, apareix amb la seva filla mentre cuina a l'enorme i moderna cuina de la seva casa de Terrassa, on viu amb la seva parella Berta. Una cuina que destaca per la seva amplitud i lluminositat i està formada per electrodomèstics d'acer inoxidable i uns enormes fogons a gas. Marc Ribas fa gala del seu bon gust combinant els mobles blancs, amb les parets d'obra vista i una enorme illa central de fusta, que combina amb el terra de parquet, perfecte per cuinar i celebrar reunions familiars i amb amics. I és que la cuina és l'estança de casa seva on Marc Ribas passa més estona. Adjuntem fotos:

Per acabar: "Quina recepta", "Quin espectacle", "Brutal" o "Ets molt bo" són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació del xef català. Aquesta no és la primera vegada que Marc Ribas cuina amb una de les seves filles. A l'octubre de l'any passat, per exemple, en el programa Cuines de TV3 va sorprendre l'audiència cuinant amb les seves dues filles, Ona i Sira, una recepta de panellets.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Instagram