La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosíssim cantant català es casa amb la nòvia per sorpresa: fotos precioses

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Quan arriba el bon temps, i l'estiu en especial, moltes són les persones que decideixen casar-se. Alguns ho fan de manera pública i d'altres opten per fer-ho en secret i de manera íntima.

Què sabem? Un famós cantant català, nascut a Sant Cugat del Vallès, s'ha casat per sorpresa amb la seva parella, que treballa com a model. Una celebració que va tenir lloc fa unes setmanes, però que no s'ha conegut fins a les últimes hores. Tots els detalls, a continuació.

Què ha passat? Un conegut i estimat cantant català s'ha casat amb la seva parella, amb qui porta poc més d'un any de relació. Un casament que ha tingut lloc lluny de Catalunya. Concretament, s'ha celebrat a Alemanya, on el cantant viu des de fa molt temps. Parlem d'Álvaro Soler que s'ha casat amb la seva parella, la model alemanya, Melanie Kroll.

En profunditat: Un casament civil que va tenir lloc el passat 23 de maig, tot i que el matrimoni no ho fa fet públic fins ara, un mes i pocs dies després de la gran celebració. Per a l'ocasió tots dos van apostar per lluir roba de color blanc. Ell amb una americana creuada, uns pantalons i camisa, que va combinar amb unes sabates negres. Molt elegant. Ella amb dos vestits fets per la dissenyadora de Barcelona, Rosa Clarà. Pel moment de la cerimònia ella va lluir un vestit d'inspiració grega i per la festa posterior es va posar un vestit blanc amb brillants. Les fotografies fetes per Katarina Fedora són aquestes:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie Kroll (@melaniekroll)

Per acabar: El març del 2021, i per a sorpresa de tothom, el cantant català, a través d'un comunicat a les xarxes, va donar a conèixer la ruptura amb la seva parella i també cantant, Sofía Ellar. Una relació que va durar fins a cinc anys. Al cap d'un temps, el juliol del 2022, Álvaro Soler es va tornar a enamorar de la model Melanie Kroll amb qui des de fa un mes s'han casat. Ara ja son marit i muller.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Instagram