La Jungla
Carolina Ferre, nova presentadora de l'OpinaCat de 8tv
Foto: Carolina Ferre, nova presentadora de l'OpinaCat de 8tv
Televisió

Carolina Ferre, nova presentadora de l'OpinaCat de 8tv

Temps de lectura: 1 minut
Carolina Ferre, nova presentadora de l'OpinaCat de 8tv
Foto: Carolina Ferre, nova presentadora de l'OpinaCat de 8tv

Un dels principals programes de 8tv canvia de cara aquesta setmana, amb un relleu temporal de presentadors: Carolina Ferre agafa el testimoni a Carlos Fuentes al capdavant de l'OpinaCat aquesta temporada.

Per què és important? L'OpinaCat és el programa de debat per excel·lència de la televisió privada de Catalunya. Els seus col·laboradors debaten qüestions socials i polítiques de gran pluralitat de dilluns a divendres, a les 18 hores.

En detall: Carlos Fuentes, habitual conductor de l'espai, se'n va de vacances i ha signat la seva última aparició de la temporada aquest dimarts 4 de juliol.

  • De fet, Fuentes ha presentat en directe als espectadors Carolina Ferre, la nova presentadora que el substitueix; aquest mateix dimecres día 5 de juliol, debuta al capdavant de l'OpinaCat.

Qui és? Nascuda a Alacant el 1974, Carolina Ferre és periodista, una de les cares més conegudes del panorama mediàtic català i espanyol.

  • Va presentar 'Fiebre del domingo noche' de Telecinco a partir del 1999 i, des de llavors, ha trepitjat alguns dels espais més reeixits de la televisió, com ara 'Gran Hermano'.
  • A banda de Telecinco, la seva àmplia carrera com a comunicadora l'ha portat a diversos programes i concursos d'Antena 3, La Sexta, TV3 i TVE Catalunya.

Previsions: Carlos Fuentes tornarà al capdavant de l'OpinaCat la propera temporada, en tornar de les vacances d'estiu.

A més: José García, conductor habitual del programa els divendres, seguirà presentant l'espai aquest dia de la setmana.

Categoria: La Jungla