La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Atrevidíssim canvi de look de Laura Escanes, que impacta als seus seguidors

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana Laura Escanes ha revolucionat les xarxes socials amb el canvi de look que s'ha fet durant els últims dies.

Què sabem? Quan arriba l'estiu i les altes temperatures, molts són els famosos que aposten per deixar volar la seva imaginació i fer-se un canvi de look atrevit i radical, aprofitant que es troben de vacances d'estiu. Un canvi d'imatge com el que s'ha fet Laura Escanes.

Què ha passat? La catalana que va ser parella de Risto Mejide, per no perdre costum, es troba passant uns dies a la seva illa preferida: Menorca. No ho fa sola, sinó en companyia de la seva filla petita, Roma, fruit de la seva relació de diversos anys amb el presentador i escriptor català, Risto Mejide. "Un any més per aquests carrers", ha escrit Laura Escanes en el seu compte d'Instagram. Una publicació on ella i la seva criatura apareixen corrent i jugant per un dels carrers de Menorca.

En profunditat: Aprofitant el seu pas per Menorca, i les vacances d'estiu, Laura Escanes s'ha fet un atrevit canvi de look que ha impressionat molt als seus seguidors. Fins fa poc portava el cabell tallat en forma recte, per l'alçada de les espatlles, més o menys, i tenyit de color vermell fosc. Ara, la de Barcelona, que viu a Madrid i està encantada, porta el cabell ple de trenes. A més s'ha posat extensions i té el cabell més llarg perquè les trenes que s'ha fet al cap també siguin més llargues. Un look amb el que es dona un aire a la cultura afro. Laura Escanes ara és així:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Per acabar: "Que guapa", "Et dones un aire a Rihanna", "Estàs molt sexy", "Et queden molt bé les trenes", "M'agrada molt el pentinat" o "Fes-li les mateixes trenes a la teva filla" són alguns dels comentaris que els seus seguidors, en veure el seu canvi d'imatge, li han fet arribar a través de les xarxes socials.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes