La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Sílvia Abril, aclaparada per les seves fotos presumint de físic, diu tot això

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora i còmica catalana Sílvia Abril ha reaparegut a les xarxes socials després de compartir unes fotos seves presumit de físic.

Què sabem? Va ser aquest dimecres quan Sílvia Abril va pujar molt la temperatura a les xarxes. Ho va fer amb unes fotos seves, a l'enorme jardí de casa seva amb piscina, on apareix fent exercici físic mentre presumeix de cos amb un biquini blau i groc que serà tendència.

Què ha passat? La dona d'Andreu Buenafuente, durant el divendres 4 d'agost, ha reaparegut en el seu compte d'Instagram. Ho ha fet per emetre un missatge després de l'èxit i repercussió que han tingut les seves fotos presumint de físic. La catalana està completament aclaparada.

En profunditat: "No vaig penjar les fotos amb la intenció de presumit de físic, tot i que els missatges bonics sempre agraden", comença dient Sílvia Abril en un vídeo que ha compartit a les seves xarxes socials. "No considero que tingui un bon cos, tot i que la perspectiva de les fotos sempre ajuda. L'únic que pretenc és treballar el meu cos per enfortir la meva ment i estar sana per dins i per fora", afegeix la catalana. "No estic obsessionada amb el físic i estic plena de defectes. M'estimo tal com soc i em pengen les pells com a moltes de vosaltres. M'encanta la imperfecció i el que és important és entrenar per alliberar la nostra ment i enfortir la nostra musculatura", sentencia Abril. Un vídeo on demana que tothom s'estimi tal com és i que ningú l'agafi com a exemple de res. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sílvia Abril (@silviabril)

Per acabar: Una publicació a les xarxes que ha encantat a tothom. Els seus seguidors han omplert el vídeo de missatges donant les gràcies a Sílvia Abril per mostrar-se tant natural, propera i humana. "Quin missatge més bonic", "El teu missatge és importantíssim" o "Aquest vídeo encara et fa ser més gran del que ets" són alguns dels comentaris que es poden llegir.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram