La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Helena Garcia Melero no sembla ella sense maquillar, amb un VIP de TV3 a Cadaqués

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La presentadora de TV3, del programa Tot es mou, ha aprofitat el cap de setmana de calor per anar a Cadaqués. Allà s'ha ajuntat amb un altre VIP de TV3, tal com es pot veure en una foto que corre per les xarxes socials.

Què sabem? Melero és una enamorada de Barcelona, però sempre que pot fa les maletes i marxa cap a Cadaqués, on li agrada passar molt temps per desconnectar i carregar piles. I això és el que ha fet aquest cap de setmana, aprofitant que han tornat les altes temperatures.

Què ha passat? La presentadora ha canviat l'estrès i el ritme frenètic de la ciutat, per la calma i tranquil·litat de Cadaqués. Helena Garcia Melero ha passat un cap de setmana molt especial rodejada d'amics, entre ells el que va ser presentador de TV3, i ara treballa darrere les càmeres en el programa Atrapa'm si pots, Espartac Peran.

En detall: Ha estat Peran qui ha publicat una foto en el seu compte d'Instagram on apareix amb la seva amiga Melero. Un primer pla de tots dos, demostrant que els anys passen però la seva amistat continua intacte com el primer dia. Espartac llueix una samarreta de color negre de màniga curta i barba d'uns quants dies. Melero, amb el cabell sense recollir, llueix una brusa de color blanc. Una foto que tots dos s'han fet a alta mar a bord d'un iot amb la bandera d'Espanya, tal com es pot veure en la part superior de la imatge.

Per acabar: Una fotografia que ha cridat l'atenció de moltes persones perquè Helena Garcia Melero no sembla ella i apareix sense maquillar. La presentadora opta per la naturalitat, ara que acaba de fer 55 anys i la seva mare la va visitar en el plató del programa Tot es mou. Entre els comentaris que ha rebut la foto destaquen les paraules d'una senyora que diu que la de TV3, sense maquillar, no sembla ella. Diu això: "La Melero està molt millor maquillada. No l'he reconegut a la foto, està molt diferent".

Categoria: La Jungla