La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

La cantant catalana Leticia Sabater pateix una agressió sexual a Blanes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La catalana de Barcelona, Leticia Sabater, ha viscut un delicat cap de setmana a causa d'una agressió sexual que ha patit durant el transcurs d'un concert. I és que la cantant va viure una situació molt desagradable al seu pas per Blanes, a la comarca de la Selva.

Què sabem? Leticia Sabater, que ha experimentat una enorme transformació física durant els últims anys, ha estat víctima d'una agressió sexual. Uns fets que han tingut lloc aquest cap de setmana durant un dels concerts de la catalana.

Què ha passat? Leticia Sabater, que fa poc va patir un accident que quasi li costa la vida, ha viscut una situació molt desagradable amb una persona del públic. Fem referència a un home sense samarreta que va pujar a l'escenari mentre la cantant estava fent la seva actuació.

En detall: El programa Socialité, dels caps de setmana de Telecinco, ha estat l'espai que s'ha fet ressò dels fets. Leticia Sabater aquest cap de setmana va oferir un concert a Blanes. En els seus concerts, la cantant, convida a persones de públic que pugin a l'escenari i ballin i cantin amb ella. També, en algunes ocasions, i sempre de mutu acord, permet que les persones que pugen a l'escenari li facin un petit petó als llavis. I precisament això és el que va passar a Blanes. Leticia Sabater va convidar un home a pujar a l'escenari. Van ballar, cantar, es van fer un petit petó i quan l'home havia de baixar de l'escenari es va complicar la situació. El seguidor de Sabater no baixava de l'escenari i la cantant cada cop se sentia més incòmode i intentava separar-se d'ell. En un moment determinat, i sense el consentiment de Leticia Sabater, l'home la va agafar amb força per fer-li un nou petó a la boca davant de tothom.

Per acabar: El comportament de l'home, abusant sexualment de la cantant, va ser rebutjat per totes les persones que hi havia en el públic, que van començar a cridar i a dir tota mena de coses. Davant del rebuig, l'home va acabar baixant de l'escenari. El programa Socialité ha pogut parlar amb la cantant i confessa estar bé tot i que encara molt nerviosa per tot el que ha viscut. Sabater també ha confessat que ho va passar molt malament quan l'home la va agredir sexualment davant de tothom.

 

Categoria: La Jungla