La Jungla
Genoveva Casanova, en una imatge d'arxiu
Foto: Genoveva Casanova, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Genoveva Casanova, enxampada amb el príncep de Dinamarca: ella nega la infidelitat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Genoveva Casanova, en una imatge d'arxiu
Foto: Genoveva Casanova, en una imatge d'arxiu | EFE

Genoveva Casanova i Frederic de Dinamarca han passat junts una nit a Madrid, i podrien tenir una relació que va més enllà d'una simple amistat. Ella ho nega tot.

Què en sabem? Aquest dimecres, la revista Lecturas du a la seva portada una de les exclusives més fortes de l'any: l'exdona de Cayetano Martínez de Irujo i el príncep hereu de Dinamarca, enxampats junts a Madrid. Es van trobar el 25 d'octubre, van ser vistos passejant junts pel parc del Retiro, després van sopar en un restaurant de la ciutat i van acabar pernoctant a casa d'ella.

En detall: Ell va marxar del pis de Genoveva a quarts de nou del dia següent, i va marxar en taxi en direcció a l'aeroport per agafar un vol al seu país. Mentre passava això a Madrid, la dona del príncep, Mary Donaldson, era de viatge oficial als EUA.

Què diu Genoveva Casanova? Davant d'aquestes informacions, Genoveva Casanova s'ha encarregat de desmentir-ho tot. En declaracions a ¡Hola! ha denunciat que s'han "tergiversat els fets de manera malintencionada" per fer creure que tenen algun tipus de relació, i ha assegurat que ho ha posat tot en mans dels seus advocats.

D'altra banda: Pel que fa a la resposta de la Casa Reial danesa, ha estat molt menys contundent. En un comunicat, han dit que "ni comenten ni confirmen" cap informació d'aquest tipus, quan a més no és la primera vegada que el príncep hereu Frederic fa front a rumors sobre suposades infidelitats a la seva esposa.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos