La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Elsa Anka ja no és com la recordes: canvi de look radical, que no sembla ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora catalana de televisió, Elsa Anka, ha optat per fer-se un canvi radical d'imatge, quan falten poques setmanes per l'arribada del desembre. Un mes molt especial per a ella perquè coincideix amb el seu aniversari i també amb les esperades festes i vacances de Nadal. Aquest any Elsa Anka farà 58 anys.

Què sabem? La presentadora i model catalana, que ja no viu a Barcelona i ara viu a Madrid per estar més a prop de la seva filla i neta, ha fet un radical gir a la seva imatge. Anka, que cuida moltíssim la seva imatge gràcies a la cosmètica i cirurgia, ha mostrat la seva nova versió a través del seu compte d'Instagram, on ha publicat un vídeo al seu pas per la perruqueria.

Què ha passat? La presentadora de televisió, que fa uns mesos va cancel·lar els seus plans de casament amb el seu ex, ja no és com la recordes. Fins fa res Elsa Anka presumia de melena castanya que portava una mica més llarga de la zona de les espatlles.

En detall: Elsa Anka ha sorprès els seus seguidors d'Instagram amb el canvi d'imatge que s'ha fet. La mare de Lídia Torrent ha optat per canviar-se el color de cabell, passant del castany al ros tenyit. Això sí, amb un tint natural, vegà i orgànic. Anka també s'ha tallat les puntes i s'ha animat a fer-se serrell. "La biopolimerizació és un nou concepte de cosmètica capil·lar. Amb aquest tractament es pot recuperar l'elasticitat i joventut del cabell", escriu la catalana, entre altres coses, en la publicació que ha fet a les seves xarxes socials a mode de publicitat. La nova imatge d'Elsa Anka és aquesta:

Per acabar: Un nou aire que, a jutjar pels comentaris, ha agradat molt als seus seguidors, més de 134.000 persones. "Guapíssima", "Igual de guapa que sempre", "Esplèndida", "Estàs guapa et facis el que et facis" o "El serrell et queda molt bé" són alguns dels missatges que es poden llegir.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram