La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Elsa Anka fa plorar amb el preciós vídeo dedicat a la seva filla Lidia Torrent

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora catalana de televisió, Elsa Anka, ha tingut un detall molt emotiu amb la seva filla Lidia Torrent.

Què sabem? Avui 16 d'agost és un dia molt especial per a Elsa Anka. I és que la seva filla Lidia Torrent fa anys. En total 29. Un aniversari que la jove celebra amb la seva parella i filla, que es diu Elsa. Ho fan a Bali, on es troben passant unes llargues vacances d'estiu.

Què ha passat? Amb motiu de l'aniversari de Lidia Torrent, la presentadora catalana, que des de fa un temps ha canviat la seva residència de Barcelona per Madrid, ha publicat un vídeo molt emotiu en el seu compte d'Instagram recordant alguns dels moments més especials de la seva filla.

En profunditat: Elsa Anka ha començat la seva publicació a Instagram recordant que el dia 16 d'agost del 1994 va néixer la seva filla gran Lidia. Ho va fer quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda i va pesar un total de tres quilos i mig. Un naixement, confessa Elsa Anka, que va posar la seva vida i de la seva família "potes enlaire". Avui, 29 anys després d'aquell moment, la presentadora de televisió sorprèn la seva filla amb un vídeo repassant alguns dels moments més especials viscuts amb ella durant tots aquests anys. "Aquest és el teu primer aniversari com a mare i entendràs més que mai que et desitgi el més bonic del món", escriu Elsa. I és que Lidia Torrent i la seva parella Jaime es van convertir en pares l'octubre del 2022.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por elsa anka (@elsaanka8)

Per acabar: Una felicitació d'aniversari d'Elsa Anka a la seva filla Lidia que la presentadora, en el text que publica a les xarxes, també escriu: "No deixis de creure ni de confiar mai en tu. Ets la millor. T'estimo". Un missatge de mare a filla que ha emocionat a molts i acumula molts comentaris i 'm'agrada'. Lidia Torrent, des de l'altra punta del món, des de Bali, ha reaccionat a la tendra felicitació de la seva mare. "T'estimo mami, gràcies", ha escrit la que va ser presentadora del programa First Dates.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram