La Jungla
Lidia Torrent, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Lidia Torrent, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Les imatges esgarrifoses de l'accident domèstic de Lidia Torrent

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Lidia Torrent, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Lidia Torrent, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Lidia Torrent es recupera de l'accident que va patir a casa fa dues setmanes mentre preparava els biberons de la seva filla Elsa. Aquest dijous n'ha compartit les imatges a Instagram. Alerta: les fotografies poden ferir sensibilitats.

Què sabem? Divendres 24 de febrer, Lidia Torrent esterilitzava els biberons de la seva filla quan, de cop, es va tirar, sense voler, l'olla amb aigua bullent al damunt. El resultat, grans cremades de segon grau a la cama dreta de la cambrera de First Dates. Aquestes són les imatges de l'accident, publicades per la mateixa Lidia:

En detall: Afortunadament, en el moment de l'accident Lidia Torrent no tenia la seva filla en braços, i només en va resultar ferida la mare.

  • A més, des d'aleshores s'ha fet les cures a casa i s'ha assessorat amb metges amics per intentar evitar que li quedi cap marca.

D'altra banda: Lidia Torrent ha continuat treballant després de l'accident, i fa pocs dies es va deixar veure presentant un acte a Madrid. Això sí, amb vestit llarg i faldilla oberta per evitar el contacte i mals majors a la cama.

Un altre apunt: Mentre Lidia Torrent es recupera, el seu nòvio i pare de la petita Elsa, Jaime Astrain, va ser notícia fa pocs dies per les seves paraules sobre la paternitat. Canvis en la seva rutina i menys vida social que ell mateix ha relatat a les xarxes socials i als quals s'està començant a acostumar com pot.