La Jungla
Maria Nicolau, aquest dilluns a 'Tot es mou'
Foto: Maria Nicolau, aquest dilluns a 'Tot es mou' | TV3
Famosos

Maria Nicolau anuncia un canvi de vida: "Agafo un camí nou amb moltíssima il·lusió"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Maria Nicolau, aquest dilluns a 'Tot es mou'
Foto: Maria Nicolau, aquest dilluns a 'Tot es mou' | TV3

Maria Nicolau deixa el restaurant Ferrer de Tall de Vilanova de Sau, després de sis anys. La xef ha aconseguit fer-se un nom als mitjans de comunicació, i ara ha decidit deixar l'hostaleria per dedicar-se plenament a la comunicació.

Què sabem? Maria Nicolau havia avançat aquest dilluns que faria un anunci en la seva tornada al plató de Tot es mou de TV3. I així ho ha fet. La cap de cuina de cal Ferrer ha explicat que deixarà el restaurant el proper 31 de març. Ho fa amb el convenciment que ha acabat una etapa i que ha arribat l'hora de fer un gir a la seva trajectòria professional.

Què diu Maria Nicolau?

  • "Fa temps que això es va coent, la meva vida ha canviat moltíssim els últims anys".
  • "Ara em trobo en la tessitura d'haver d'escollir".
  • "Canvio de camí, n'agafo un que s'ha obert i que em fa moltíssima il·lusió".
  • "Tinc projectes molt grossos al davant, i el restaurant requereix una persona que hi sigui".
  • "Ho he de provar. Tinc ganes de fer més llibres i comunicar".

En detall: Després de la publicació del seu llibre, i d'anys de feina a la ràdio i darrerament a la televisió, Maria Nicolau considera que no té el temps que cal per entregar-se completament al Ferrer de Tall. Per això ha decidit centrar-se exclusivament en la faceta comunicativa, i fer una passa enrere al restaurant.

A més, actualment la cuinera treballa cada dia de la setmana i gairebé no té temps lliure per la seva filla de deu anys. Aquest és un dels altres motius que l'han dut a prendre la decisió de deixar cal Ferrer. "Mai he tingut un diumenge per anar amb ella al Tibidabo o la platja. Encara puc salvar-ho", ha reflexionat.

Per acabar: Maria Nicolau continuarà lligada al món de la cuina, però no en un restaurant. Per exemple, parlarà de gastronomia cada setmana a Tot es mou. Sobre la resta, encara no ha decidit com afrontarà el canvi de vida a partir de l'1 d'abril: "No en tinc ni idea. Les grans decisions de la vida sempre les he pres des de l'estómac, i ara sé que si digués que no a fer altres projectes me'n penediria".

Categoria: La Jungla