La Jungla
Jaume Barberà, a 'El Circ'
Foto: Jaume Barberà, a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Jaume Barberà, nou fitxatge de 8tv: "A TV3 m'havia de mossegar la llengua, aquí no"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jaume Barberà, a 'El Circ'
Foto: Jaume Barberà, a 'El Circ' | 8tv

Jaume Barberà compta els dies per l'estrena de Més singulars, aquest diumenge a la nit a 8tv. Abans, el flamant presentador ha estat a El Circ de Frank Blanco per parlar del seu nou programa.

Què sabem? Des dels estudis de 8tv, Barberà ha recordat aquest dilluns la seva llarga etapa a TV3, on va treballar durant més de tres dècades. Agraït pels anys a la televisió pública, ha explicat també que no podia dir sempre el que volia: "A TV3 m'havia de mossegar la llengua. Aquí tindré més llibertat, no se m'ha posat cap límit".

En detall: Barberà ha apuntat també que "pràcticament tots aquells que han tingut responsabilitats a TV3" han presentat una dimissió. En concret, per "topades" amb la direcció en els programes informatius. Malgrat tot, el presentador ha dit que no volia "parlar malament" de la televisió pública i ha aparcat aquí el tema.

A més, sobre 8tv ha assenyalat "la passió i les ganes de treballar, amb pocs recursos", i els ha comparat als que hi ha a RTVE i TV3, amb "moltíssima gent i diners públics". "He quedat meravellat. Poca gent fa moltes coses a 8tv", ha expressat.

Més singulars: Jaume Barberà ha parlat també de les ganes de recuperar a la televisió un programa que entrevisti "persones amb un gran coneixement i que es puguin explicar sense intermediaris". Això és el que feia a TV3 i el que intentarà fer a partir de diumenge amb Més singulars a 8tv.

Per acabar: Més singulars s'estrena aquest diumenge 12 de març a les 22:50 hores a 8tv. El primer convidat serà el neurocirurgià Mario Alonso Puig. A més, hi haurà tertúlia amb personalitats de la vida política, cultural i social, i un espai d'humor setmanal amb Lo Cartanyà.

Categoria: La Jungla