La Jungla
Vador Lladó i Jaume Barberà, nous presentadors de 8tv
Foto: Vador Lladó i Jaume Barberà, nous presentadors de 8tv | 8tv
Televisió

Canvis importants a la graella de 8tv: tot el que has de saber dels nous programes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Vador Lladó i Jaume Barberà, nous presentadors de 8tv
Foto: Vador Lladó i Jaume Barberà, nous presentadors de 8tv | 8tv

Març arriba amb l'estrena de dos nous programes de televisió a 8tv, un magazine diari presentat per Vador Lladó i un espai d'entrevistes conduït per Jaume Barberà. A continuació, tot el que necessites saber dels dos propers debuts a l'emissora.

Què sabem? Tal com va avançar Principal fa poques setmanes, 8tv ja està produint un nou programa diari amb Vador Lladó. Es dirà L'àtic i l'estrena es prepara pel proper dilluns 13 de març. A més, Jaume Barberà es col·locarà al capdavant de Més singulars a partir del dia anterior, diumenge 12 de març, en un format que es farà un cop per setmana.

En detall:

  • L'àtic
  • És el nou programa de tardes de Vador Lladó a 8tv. Amb la promesa de fer un magazine "transversal" i on "tothom s'hi senti representat", Vador Lladó abordarà l'actualitat amb entrevistes als protagonistes del moment i l'opinió dels rostres més coneguts. Una sobretaula dividida per seccions, entre les quals no hi faltarà un espai de cuina.
  • De dilluns a divendres, de 16:00 a 18:00 hores.


  • Més singulars
  • Jaume Barberà potenciarà aquí el format televisiu que ell mateix va crear. El fil conductor serà una entrevista "amb convidats que aporten experiències úniques i d'actualitat". A més, hi haurà tertúlia amb personalitats de la vida política, cultural i social, i un espai d'humor amb Lo Cartanyà.
  • Els diumenges, a les 22:50 hores.

Per acabar: Els nous programes s'afegeixen als canvis que va fer la cadena al gener, amb l'ampliació d'un dia de les emissions d'El Pentàgon i l'avançament d'una hora d'El Circ. Des del febrer, La gran contradicció de Marta Polo és l'aposta de les nits de divendres al prime time de 8tv.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV