La Jungla
Gerard Romero, amb Eloi Vila a 'Al cotxe!'
Foto: Gerard Romero, amb Eloi Vila a 'Al cotxe!' | TV3
Famosos

Gerard Romero a TV3: lamenta que a RAC1 no era feliç i revela ofertes per fer televisió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Romero, amb Eloi Vila a 'Al cotxe!'
Foto: Gerard Romero, amb Eloi Vila a 'Al cotxe!' | TV3

Gerard Romero viu un moment dolç, situat com un dels streamers de referència sobre el Barça a l'univers Twitch i surfejant la cresta de l'onada amb l'èxit de la Kings League. Una aventura professional que ni tan sols imaginava quan va deixar RAC1 l'any 2021, i de la qual ha parlat al programa Al cotxe! de TV3.

Què sabem? El periodista de Vilanova i la Geltrú es va llançar als braços de Twitch, amb el nou canal de Jijantes FC, després de 14 anys a RAC1. Apartat de les retransmissions del Barça, Romero va prendre la decisió de fer el salt al món dels streamings. "Si ho hagués descobert deu anys abans, hauria estat més feliç", reflexiona amb Eloi Vila.

Què diu Gerard Romero?

  • "Necessitava sentir-me realitzat i una mica més feliç, i per desgràcia allà [RAC1] no ho era. Van prendre la decisió que sortís de les retransmissions del futbol".
  • "Joan Maria Pou va prendre aquella decisió, i potser ell és el responsable que jo hagi trobat el meu espai ideal i me n'hagi adonat".
  • "Allò em va donar l'empenta per acabar de sortir, i mira on soc".

A més, el del Garraf ha assegurat també que gràcies a haver triomfat a internet li han començat a arribar ofertes per fer televisió. Però diu que no vol perquè a Twitch ha trobat el seu espai: "Per molta pasta que em donin, no seria igual de feliç ni tindria la llibertat que tinc al meu canal". Una llibertat des de la qual —diu— pot preguntar el que vulgui als seus convidats: "Si se senten còmodes t'expliquen més coses que amb persones que només van amb el ganivet".

Per acabar: Sobre la por que l'èxit se l'emporti per davant, i que no pugui assumir el volum creixent de feina, Romero ha confessat el temor a "petar del cansament". Jijantes FC va molt marcat per l'actualitat blaugrana, i descansa els dies que el Barça s'atura. Així que li resulta difícil parar quatre dies seguits: "El calendari és frenètic".

Categoria: La Jungla