La Jungla
Roser recorda el mal tràngol amb Raffaella Carrà
Foto: Roser recorda el mal tràngol amb Raffaella Carrà | 8tv
Televisió

Roser recorda el lleig de Raffaella Carrà després d'homenatjar-la: "Vaig sortir disgustada"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Roser recorda el mal tràngol amb Raffaella Carrà
Foto: Roser recorda el mal tràngol amb Raffaella Carrà | 8tv

La cantant i presentadora Roser ha estat la convidada d'aquest dimecres a El Circ de 8tv, per promocionar el musical sobre Raffaella Carrà que va estrenar a l'estiu. Un homenatge a l'artista italiana, morta l'any 2021, que l'ha dut a parlar també de la situació tensa que va viure amb ella quan la va conèixer el 2006.

Què sabem? Va ser durant la gala del 50 aniversari de TVE. La Raffaella presentava i Roser hi actuava. Aquell mateix any, la de Canet de Mar havia tret un disc que era un tribut a Carrà. Però el dia que van coincidir a la tele i ella va demanar d'anar a veure-la al camerino per presentar-li l'àlbum, la seva ídol no la va rebre com pensava. Al programa de Frank Blanco, ha recordat què va passar i com de malament es va sentir.

Què diu Roser?

  • "Anava amb la innocència de l'edat i li vaig portar el disc, però no el va voler agafar".
  • "Tots som artistes, hem passat per molts moments i ens poden enganxar fatal. Però quan vas amb aquella innocència i et passa algo així, et quedes una mica freda".
  • "Ho penso amb el temps i va ser un mal moment. No va ser desagradable, però vaig sortir molt disgustada".
  • "Ara estic vivint una reconciliació amb mi, el projecte i la Raffaella".

A més, Roser ha parlat també del seu passat a 8tv. La presentadora del Maresme es va estrenar a l'emissora conduint Sexe savi, que ella mateixa ha definit com el "predecessor" d'Ares Revolution. Més tard va ser membre del jurat del reality Encantats, quan estava embarassada de sis mesos, amb Manu Guix i Rocco Steinhäuser.

Per acabar: El Circ de Frank Blanco amb Roser ha fet aquest dimecres un 1,1% de share i 13.000 espectadors, per sobre de la mitjana del dia a 8tv, que ha estat del 0,7%.

Categoria: La Jungla