La Jungla
Nina, aquest dimecres a 'Las tres puertas'
Foto: Nina, aquest dimecres a 'Las tres puertas' | TVE
Famosos

Nina, a TVE després de la polèmica sobre Catalunya i el procés: "Madrid em tracta molt bé"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Nina, aquest dimecres a 'Las tres puertas'
Foto: Nina, aquest dimecres a 'Las tres puertas' | TVE

Les controvertides paraules de la cantant Nina sobre els efectes del procés a Catalunya, i si es troba més o menys estimada a Barcelona o Madrid, encara porten cua. Dues setmanes després de l'entrevista que va encendre la polèmica a Tot es mou, l'artista ha estat a Las tres puertas de TVE.

Què sabem? En plena promoció del musical Los puentes de Madison a la Gran Via de Madrid, Nina ha visitat aquest dimecres el programa de María Casado a La 2. L'artista ha reiterat la satisfacció que ha experimentat havent tornat a la capital espanyola. Un retorn "emocionant", 40 anys després, al Broadway madrileny. "Madrid em tracta molt bé, sempre m'ha tractat molt bé. Soc molt ben rebuda pel públic, la premsa, els mitjans... És una ciutat on em sento molt bé", ha assegurat. Declaracions que contrasten amb el que va dir, fa pocs dies, sobre Catalunya.

D'on venim? Els darrers dies, la Nina ha generat un gran enrenou per les seves afirmacions sobre la situació a Catalunya. Preguntada també sobre el retorn a Madrid, la cantant de Barcelona va aprofitar per reflexionar sobre el procés i va dir a TV3 que:

  • "Estic molt a gust a Madrid. M'estimen molt, em cuiden... És molt bonic. No em passa això a casa meva. O si em passa, no ho noto".
  • "Aquí m'adono de com de malament que estem a Catalunya com a societat, del mal que ens han fet aquests cinc anys".
  • "La nostra és una societat fosca, trista, emprenyada, decebuda".
  • "Ens en sortirem, però ara estem en aquest punt. Te n'adones quan voltes per altres ciutats d'Espanya, i jo me n'he adonat aquí".

A més, als 56 anys i després de quatre dècades sobre els escenaris, Nina ha parlat també de l'oblit després de la fama. Ha confessat que no li fa por, i que tard o d'hora arribarà. "Estic preparada", ha afirmat.

Per acabar: Tota una vida a la llum dels focus, que han estat testimoni del seu canvi físic. Desapareguts els rínxols negres, la cantant ja fa temps que va decidir dur els cabells curts i no tenyir-se les canes. "No volia perpetuar-me en la imatge de qui vaig ser", reflexiona. La Nina que tothom coneixia ja no hi és, ha canviat. "Soc la persona que soc ara i aquí, soc feliç així i em sento bé".

Categoria: La Jungla