La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

La Jungla de Principal estrena secció setmanal al programa 'El Circ'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | 8tv

El digital de 8tv, Principal, va un pas més enllà i uneix forces amb el programa El Circ, presentat per Frank Blanco de dilluns a dijous a partir de les deu de la nit.

Què sabem? El digital de 8tv, Principal, està d'enhorabona. I és que en les properes hores estrenarà secció pròpia en el programa El Circ. Una secció divertida, refrescant i gamberra que s'emetrà les nits de dijous en directe.

De què es tracta? Una de les seccions més llegides i populars del digital Principal és La Jungla. Una secció on s'informa els lectors de les últimes notícies del món del cor, televisió i entreteniment des d'un punt de vista amè. I precisament aquest és l'objectiu de la nova secció que dijous 16 de febrer estrenarà el programa El Circ. Una secció que en un principi es titularà La Jungla, tindrà una durada aproximada d'uns deu minuts i servirà per repassar algunes de les notícies més destacades i divertides de la setmana. Una secció molt informal que pretén portar aire fresc al programa i apropar el món de la premsa rosa al públic més jove.

En profunditat: El periodista encarregat de presentar la secció La Jungla, que es podrà veure cada dijous a la nit, serà Arnau Vila, periodista especialitzat en premsa del cor que des de fa diversos mesos escriu a Principal.

Qui és Arnau Vila? El periodista, nascut a Barcelona, es va graduar de periodisme a la Universitat Blanquerna de la Ramón Llull. També ha fet un màster en periodisme digital a la City University de Londres. Entre altres, Vila ha treballat en programes com Sálvame i Cazamariposas, els dos produïts per la productora La Fábrica de la Tele. També ha passat per l'emissora Onda Cero Catalunya i ha escrit en mitjans com Diez Minutos o ElNacional, entre altres.

Per acabar: El programa El Circ es va estrenar a 8tv el 4 d'octubre del 2021. Des del moment de la seva estrena, l'espai d'humor i entreteniment no ha parat d'aconseguir boníssimes dades d'audiència, arribant nit rere nit a més espectadors. Un programa presentat per Frank Blanco que a principis de gener del 2023 va alçar-se amb el seu primer reconeixement. I és que el format va ser guardonat, en la setena edició dels Premis Telemagazine 2022, amb el Premi al Millor Programa Autonòmic del 2022.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Frank Blanco 8TV