La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

8TV aposta per més hores de directe i estrena nou programa amb Jaume Barberà

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La televisió privada de Catalunya, 8TV, continua ampliant la seva oferta de continguts amb la incorporació d'un nou programa a la seva graella.

Què sabem? 8TV  aviat estrenarà un nou espai nocturn en directe. Un format d'actualitat que estarà presentat i dirigit pel periodista Jaume Barberà.

De què es tracta? El diumenge 5 de març, Barberà s'estrena a la televisió privada de Catalunya amb un programa que s'emetrà cada nit de diumenge a partir de dos quarts de deu. Un espai que es titularà 8N i que servirà per fer un repàs a l'actualitat més marcada de la jornada i la setmana. Una bona manera d'acabar la setmana i encetar la següent.

En profunditat: L'espai que presentarà Jaume Barberà servirà per entendre millor les incerteses que vivim en tots els àmbits, sempre des de la pluralitat ideològica. Un programa on es tractaran temes de política, però també de necessitats ciutadanes, per fer partícip a l'espectador. El nou espai de 8TV comptarà amb entrevistes, tertúlies, debats i també humor. Sempre amb el compromís d'escoltar per aprendre.

A més, en declaracions per aquest digital, Barberà assegura que se sent molt orgullós, privilegiat i il·lusionat de poder fer front a aquest nou repte. "L'oferta de Nicola Pedrazzoli em va agafar sortint gairebé de tot, encara que el periodisme no es deixa mai. Espero estar a l'altura del que se'm demana, que no és altra cosa que el que he intentat fer sempre: periodisme de televisió". I parlant de l'empresari italià expert en televisió, afegeix: "Té tant coratge, il·lusió i passió pel que fa, que es fa difícil dir-li que no".

Per acabar: Nascut a Mollet del Vallès, Jaume Barberà ha estat durant trenta anys, fins al juliol del 2016, vinculat a la televisió pública de Catalunya, TV3. Una televisió on va presentar espais tant coneguts i populars com Singulars, Els Matins o Bon dia Catalunya. Actualment jubilat, el periodista continua col·laborant en emissores de ràdio, canals de tele, premsa escrita i mitjans digitals.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV