La Jungla
Marta Polo presentarà 'La gran contradicció'
Foto: Marta Polo presentarà 'La gran contradicció' | 8tv
Televisió

Marta Polo estrena programa a 8tv: "Una entrevista tensa, incòmoda i impertinent"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marta Polo presentarà 'La gran contradicció'
Foto: Marta Polo presentarà 'La gran contradicció' | 8tv

Novetats a la graella de 8tv, que aquesta setmana estrena programa amb Marta Polo de presentadora: La gran contradicció, el nou espai d'entrevistes al prime time televisiu dels divendres.

Què sabem? Marta Polo, directora de 8tv, agafa les regnes de La gran contradicció, "una entrevista tensa, incòmoda i impertinent" que anirà cada divendres, a partir d'aquest 10 de febrer, a les 22:00 hores. L'emissora ja escalfa motors amb aquesta promoció:

Què diu Marta Polo?

  • "En aquest programa, enfrontem els convidats a les seves contradiccions. Que no us enganyin, tots en tenim", promet la flamant presentadora abans de l'estrena.

En detall: Cada programa tindrà una durada aproximada de 90 minuts, durant els quals es faran tres entrevistes relacionades amb els àmbits polític, mediàtic i d'actualitat.

  • Per a la primera entrega, Marta Polo comptarà amb el xef Raül Balam, la diputada de Ciutadans Anna Grau i el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé (PSC).

A més, l'estrena de La gran contradicció és una de les novetats que Principal va avançar el 5 de gener passat sobre la nova graella de 8tv, que s'afegeix als canvis d'horaris d'El Pentàgon i El Circ i el nou programa de Vador Lladó.

Per acabar: El nou magazine d'actualitat i entreteniment de Vador Lladó té prevista l'estrena pel pròxim mes de març, i s'emetrà diàriament de dilluns a divendres als migdies, a l'espai que ara ocupen els programes de telebotiga.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Televisió