La Jungla
Els presentadors i col·laboradors de 8tv, per Cap d'Any a 'Fora de to!'
Foto: Els presentadors i col·laboradors de 8tv, per Cap d'Any a 'Fora de to!' | 8tv
Televisió

Canvis a la graella de 8tv: nous horaris i l'opció d'un canal informatiu

Barcelona.
Els presentadors i col·laboradors de 8tv, per Cap d'Any a 'Fora de to!'
Foto: Els presentadors i col·laboradors de 8tv, per Cap d'Any a 'Fora de to!' | 8tv

8tv comença 2023 amb moviments a la graella de programació, que afecten principalment a l'horari d'El Pentàgon de Vicent Sanchis i El Circ de Frank Blanco.

Què sabem? A partir del proper dilluns, dia 9 de gener, a la tornada de les vacances de Nadal, les tardes a 8tv seran així:

  • OpinaCat, de dilluns a divendres de 18:00 a 20:30. Presenta Carlos Fuentes i José García.
  • El Pentàgon, de dilluns a divendres de 20:30 a 22:00. El programa de Vicent Sanchis amplia un dia la seva emissió (abans es feia només fins els dijous), però acabarà també més aviat.
  • El Circ, de dilluns a dijous de 22:00 a 00:30. L'espai de Frank Blanco amplia la seva franja i començarà una hora abans.

En canvi, El Fax de 8tv i Ares Revolution no experimenten canvis a la graella i es continuaran emetent com fins ara. El primer, les nits de dissabte; i el segon, cada diumenge.

Tot i això, en el cas concret d'El Fax de 8tv, els espectadors veuran aquest dissabte mateix que sí que hi ha un canvi de cares. En comptes de l'Elisabet Cortiles, d'ara endavant l'Eduard Pujol farà tàndem amb la periodista Pilar Rahola.

A més dels canvis horaris anteriorment esmentats, 8tv prepara novetats importants per divendres a les 22:00 i un magazine als matins.

Per acabar: EDICA estudia la viabilitat d'obrir un nou canal informatiu que podria dur el nom d'aquest diari, Principal TV. La nova cadena emetria a la freqüència que ha quedat alliberada per l'adeu de Fibracat TV. Segons el CEO de 8tv, l'empresari Nicola Pedrazzoli, seria un canal "dinàmic, diferent, modern, insurgent i extremadament innovador", realitzat per periodistes joves.