La Jungla
Carlos Cuevas en una imatge de les xarxes socials
Foto: Carlos Cuevas en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

El 'like' de Carlos Cuevas contra dos companys de 'Merlí': última polèmica de l'any entre actors de TV3

Barcelona.
Carlos Cuevas en una imatge de les xarxes socials
Foto: Carlos Cuevas en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Carlos Cuevas ha estat tendència a les xarxes socials aquest divendres pel beef amb dos companys de Merlí, Adrian Grösser i Marcos Franz. Una última polèmica entre actors aquest 2022 que té origen en l'última entrega del podcast titulat Domingo se sale.

En detall: Carlos Cuevas ha fet like a dos tuits contra la parella d'actors. Malgrat que bona part de l'audiència potser no recorda que sortien a TV3, a les piulades hi ha un vídeo de Grösser i Franz fardant de famosos. "Merlí va ser fa vuit anys, supereu-ho si us plau" i "Marcos, parlem de quan vas agafar una amiga per banda i li vas fotre la xapa durant tres hores sobre que eres famós. Ella només volia marxar". Aquests són els polèmics tuits que agraden a Cuevas:

Què diuen Adrian Grösser i Marcos Franz?

  • "En Marc m'ha arribat a trucar un dijous a les deu de la nit per dir-me: "Tio, et puc venir a buscar i anem a Apolo? Necessito una mica de fans que em pugin l'ego"".
  • "Després aquest cabró va pel carrer i diu, "m'estan demanant fotos, digues que no". No siguis bipolar".
  • "Quan no ho tenim, ho volem".
  • "Segurament els dies que anàvem a Apolo que ens pugessin l'ego, acabàvem fins la polla. Realment malament. Una nit més, són les set del matí i ens hem fotut la vida una mica més".

Reaccions. En les últimes hores, centenars de persones s'han fet ressò dels likes de Cuevas en contra dels seus dos excompanys de sèrie. Aquí alguns exemples:

Per últim: Carlos Cuevas va d'un èxit a l'altre. Tot just acaba d'estrenar la comèdia romàntica Smiley amb Miki Esparbé a Netflix, i ara enllesteix el rodatge de Cites Barcelona, el retorn de la icònica Cites de TV3. L'actor de Montcada i Reixac protagonitzarà una història amb Clara Lago. A la nova temporada, que s'estrenarà el 2023, hi haurà també cares molt conegudes com Carmen Machi, Belén Cuesta, Ivan Massagué, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, Alejo Sauras, David Verdaguer o Eva Santolaria.