La Jungla
Luc Loren, a 'Piratas' de Marc Pedrazzoli
Foto: Luc Loren, a 'Piratas' de Marc Pedrazzoli | 8tv
Televisió

L'influencer Luc Loren, a 8tv: "Soc súper espanyol i he votat ERC"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Luc Loren, a 'Piratas' de Marc Pedrazzoli
Foto: Luc Loren, a 'Piratas' de Marc Pedrazzoli | 8tv

Luc Loren és el convidat de Marc Pedrazzoli aquest diumenge a Piratas de 8tv. Nascut i criat a Saragossa, va venir a viure a Barcelona fa més de deu anys per estudiar a la universitat, i s'hi ha quedat. Ara denuncia una campanya política i mediàtica contra la ciutat.

Què sabem? Després de visualitzar un vídeo de Santiago Abascal, on defensa que la immigració provoca estralls en ciutats com Barcelona, i que se'n veuen especialment afectats els homosexuals, Luc Loren ha denunciat que les paraules del líder de Vox són mentida i ha lamentat que busquen desprestigiar la capital catalana.

Què diu Luc Loren?

  • "Barcelona és una de les ciutats més segures del món a nivell LGTBI".
  • "Hi ha una campanya contra la ciutat. Sembla que surts a comprar el pa i et claven un punyal. No és així".
  • "El Raval sempre ha estat un barri perillós. A mi m'hi han atracat, i li van clavar una pallissa al meu amic. Jo anava amb la càmera, i no sé com me la van robar. A ell li van treure l'iPhone".
  • "No dic que ens haguem de conformar, o que les dades menteixin, però crec que hi ha una campanya contra Barcelona molt clara de voler enfonsar-la en la puta merda".

A més, l'influencer assegura que els que ataquen Barcelona ho fan per "mania" a l'alcaldessa Ada Colau, de qui es declara seguidor. "Ha fet coses molt bones, i crec que Barcelona és la ciutat més intel·ligent d'Espanya. Estem creant una ciutat verda, i la resta no. Una ciutat que podrà viure de forma sostenible en el futur" defensa davant d'altres com Madrid, que "creix en pol·lució".

Un altre apunt: Luc Loren creu també que la ciutat recuperarà aviat les seus d'empreses "que van marxar amb el tema de l'independentisme i amb les restriccions, dos punts d'inflexió", diu literalment. "Confio en Barcelona i els catalans i crec que estem creant un pla de futur", reivindicat.

Per acabar: Sobre les pròpies contradiccions, diu que pot semblar independentista quan parla però que no ho és. "Em sento super espanyol, vull el país unit", declara abans d'afirmar: "He arribat a votar ERC". Tot i això, no vol la independència i lamenta la "crispació i polarització" que genera el debat: "Em fa molta pena".