La Jungla
Elsa Anka, a l'acte de Smart a Barcelona
Foto: Elsa Anka, a l'acte de Smart a Barcelona | Smart
Famosos

Elsa Anka aclareix la seva comentada mudança a Madrid: "Encara voto a Barcelona"

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 22 de maig de 2023. 11:52
Temps de lectura: 2 minuts
Elsa Anka, a l'acte de Smart a Barcelona
Foto: Elsa Anka, a l'acte de Smart a Barcelona | Smart

Elsa Anka es troba en un moment de canvis profunds. Després del naixement de la seva primera neta, el passat mes d'octubre, la presentadora s'està refent ara de la separació amb Víctor Prat-Heimerl i la cancel·lació del casament. Lluny de Barcelona, perquè en les últimes setmanes s'ha instal·lat a Madrid.

Què en sabem? Aquesta setmana la revista ¡Hola! ha publicat una entrevista amb Lidia Torrent, en la qual assegurava que la mare s'havia mudat a Madrid perquè "hi ha més oportunitats a nivell professional". Una afirmació que aquest dijous ha aclarit la mateixa Elsa Anka, a preguntes de Principal i a L'Àtic de 8tv, en un acte de Smart a Barcelona.

Què diu Elsa Anka?

  • "Des que ha nascut la meva neta, que és madrilenya, m'he instal·lat bàsicament allà".
  • "Com que encara tinc la residència a Barcelona, vindré aquí a votar, que és important".
  • "Que si he decidit a qui votaré? Això és tot un tema, he de pensar-ho".

En detall: Elsa Anka forma part ara de l'equip habitual de First Dates de Cuatro, que es grava a Madrid. Però la feina no ha estat el motiu principal pel qual ha marxat, de moment, a la capital espanyola, tal com deia la seva filla, sinó que ho ha fet per ser més a prop de la seva neta.

A més, Elsa Anka no ha donat nous detalls sobre la seva situació sentimental després de la ruptura amb Víctor Prat-Heimerl. La parella es va conèixer el 2018 gràcies als seus amics Alejandra Prat i Juan Manuel Alcaraz. La relació va agafar velocitat de seguida, i el 2021 ell li va demanar matrimoni. No havien confirmat públicament la data però, dos anys després del compromís, s'esperava que el casament fos més aviat que tard.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos