La Jungla
Malú a 'Viajando con Chester'
Foto: Malú a 'Viajando con Chester' | Mediaset
Famosos

Malú confessa per primer cop el motiu de la ruptura amb Albert Rivera

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Malú a 'Viajando con Chester'
Foto: Malú a 'Viajando con Chester' | Mediaset

Més de sis mesos després de la seva ruptura, Malú ha concedit una entrevista on parla entre d'altres de la separació amb Albert Rivera i en revela el motiu.

Què en sabem? En una entrevista a Viajando con Chester de Risto Mejide, Malú ha parlat de la maternitat i del que això suposa en una parella. Malgrat que no ha pronunciat el nom de l'Albert Rivera, és evident que les seves declaracions fan referència al fracassat expresident de la desapareguda Ciutadans, que és també el pare de la seva única filla.

En detall: Preguntada sobre si "un fill multiplica el que li passa a una parella", Malú respon amb total sinceritat que multiplica "allò bo i allò dolent. Separa molt. Si les dues persones no es troben al mateix lloc, crea un món".

D'on venim? Aquesta és una de les vegades que Malú parla de forma més explícita de la ruptura amb Albert Rivera abans de l'estiu. L'expolític es va intentar autoconvèncer durant setmanes que encara estaven junts, però finalment es va imposar la realitat i ara surt amb Carla Cotterli.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos