La Jungla
La mare de la Itziar Castro, a la capella ardent de l'actriu
Foto: La mare de la Itziar Castro, a la capella ardent de l'actriu | EFE
Famosos

L'últim adeu a Itziar Castro reuneix diversos famosos entre paraules d'agraïment de la mare

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
La mare de la Itziar Castro, a la capella ardent de l'actriu
Foto: La mare de la Itziar Castro, a la capella ardent de l'actriu | EFE

Les visites a la capella ardent de l'actriu Itziar Castro, morta divendres als 46 anys, continuen a la sala habilitada a Pallejà, el poble de la seva mare.

Què en sabem? El velatori obria portes aquest diumenge al matí i continuarà fins a les 16:00 hores d'aquest dilluns, quan s'oficiarà un funeral íntim per la família i el cercle més proper de l'artista. El taüt es manté obert, amb una bandera LGTBIQ+ al damunt i una gran fotografia de la Itziar Castro amb la frase "Només vull que de tant en tant us recordeu de mi".

En detall: Entre les amistats de l'actriu que s'han apropat al velatori hi ha la cantautora Lídia Pujol, el xef Raül Balam, la presentadora Ares Teixidó o l'advocada Carla Vall. Hugo Castro i Lucía Rivadulla, germà i mare de la Itziar, han agraït el suport i reconeixement de "tantíssima gent de tot arreu" a la figura de l'artista.

D'on venim? Itziar Castro va morir la matinada de divendres a causa d'una aturada cardiorrespiratòria mentre assajava un espectacle de natació sincronitzada a Lloret de Mar. Una trista notícia que ha commocionat el món del cinema i de la cultura, amb missatges de condol dels governs català i espanyol i la Casa Reial.

Categoria: La Jungla