La Jungla
Miguel Bernardeau, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Miguel Bernardeau, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Miguel Bernardeau, sense samarreta amb Greta Fernández: la foto que dispara rumors de relació

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Miguel Bernardeau, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Miguel Bernardeau, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Miguel Bernardeau podria refet la seva vida sentimental, un any després de la ruptura amb Aitana. Fa mesos que hi ha rumors sobre una possible relació amb Greta Fernández, i una foto publicada per l'actriu ha fet disparar les especulacions en les últimes hores.

Què en sabem? Coincidint amb el 27 aniversari de l'actor valencià aquest dimarts, Greta Fernández ha compartit una fotografia de tots dos a Instagram. Una imatge de la parella davant d'un mirall, on la catalana apareix amb un sostenidor i Miguel Bernardeau llueix músculs sense samarreta. Aquesta és la foto de la qual tots els fans parlen:

D'on venim? Aquest estiu, la revista Diez Minutos publicava les fotografies de la parella de vacances a Eivissa i destapava la possible relació de parella dels dos. Tots dos es coneixen de fa anys, i a l'agost el fill d'Ana Duato la va triar a ella per passar junts el seu primer estiu solter. Segons la mateixa revista, l'actitud còmplice de tots dos feia pensar que podrien formar una de les parelles sorpresa de l'any.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos