La Jungla
Laura Escanes, en una imatge amb la seva àvia
Foto: Laura Escanes, en una imatge amb la seva àvia | Instagram
Influencers

Laura Escanes plora la mort de l'àvia: "Et recordaré així sempre"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, en una imatge amb la seva àvia
Foto: Laura Escanes, en una imatge amb la seva àvia | Instagram

Laura Escanes ha anunciat en les últimes hores la mort de la seva àvia materna. Un cop dur per la família, a menys d'una setmana de Nadal i quan falten pocs dies perquè la influencer acomiadi l'any presentant les Campanades a TV3.

Què en sabem? A través d'un post al seu compte d'Instagram amb vuit fotografies acompanyada de l'àvia, Laura Escanes ha comunicat als seus seguidors que la mare de la seva mare s'ha mort. Imatges compartint moments quan la influencer era petita, el dia del seu casament o en el naixement de la seva neta Roma.

Què diu Laura Escanes? La presentadora de La travessa ha estat breu en el seu missatge públic de comiat a l'àvia. Un "et recordaré així sempre", amb l'alegria de les fotografies, i un "ja esteu junts", en referència també a la mort del seu avi matern, que va morir fa pocs anys.

Per acabar: Laura Escanes afronta aquest cop mentre es troba immersa de ple en els preparatius del seu gran moment per donar la benvinguda al 2024. La influencer s'estrena fent les Campanades a TV3, líders cada any per davant de totes les televisions a Catalunya, acompanyada del cantant Miki Núñez.