La Jungla
Ana Obregón i la seva neta Ana Sandra
Foto: Ana Obregón i la seva neta Ana Sandra | Instagram
Famosos

Ana Obregón i Alessandro Lequio, trencament total al bateig de la seva neta

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 19 de desembre de 2023. 15:53
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón i la seva neta Ana Sandra
Foto: Ana Obregón i la seva neta Ana Sandra | Instagram

Ana Obregón ha batejat aquest diumenge la seva neta Ana Sandra Lequio a Madrid. A la cerimònia no hi ha anat l'avi, Alessandro Lequio.

Què en sabem? El bateig de la petita Ana Sandra, que acaba de fer vuit mesos, s'ha fet a la parròquia de l'exclusiva urbanització de Madrid on viuen, la mateixa església on tres anys enrere es va celebrar el funeral d'Álex Lequio.

Polèmica: Ana Obregón i la seva neta han estat envoltades d'amics i familiars en un dia tan especial, però faltava una persona important. L'avi de la criatura, Alessandro Lequio, ha decidit no seguir el joc a la seva exdona i no ha anat al bateig.

En detall: La guerra amb Ana Obregón fa mesos que dura, des del naixement de la petita Ana Sandra per gestació subrogada als EUA. Malgrat que era l'última voluntat del seu fill, l'aristòcrata italià mai no ha estat d'acord amb la decisió de portar la nena al món de la forma com es va fer, i en el dia d'avui encara no la coneix en persona.

Què diu Lequio? A Vamos a ver de Telecinco, Alessandro Lequio s'ha mostrat més dur que mai amb la seva exdona i ha parlat en aquests termes de la nena: "No és res meu, és filla legal d'Ana Obregón i no porta el meu cognom".

Per acabar: Lequio no hi ha volgut ser, però Obregón no ha desaprofitat l'oportunitat d'enviar-li un missatge des de la parròquia. Ho ha fet en forma de gest amb el vestit de la menor, que duia la mateixa robeta que Álex Lequio en el dia del seu bateig, i també que Ginevra Ena, l'altra filla de l'Alessandro amb María Palacios, per demostrar així que Ana Sandra també és part de la família ho vulguin o no.

Categoria: La Jungla