La Jungla
Genoveva Casanova, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Genoveva Casanova, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Genoveva Casanova, enxampada: aquí és on s'amaga després de l'escàndol amb Frederic de Dinamarca

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Genoveva Casanova, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Genoveva Casanova, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Genoveva Casanova ha estat vista, setmanes després de l'escàndol pel seu suposat afer amb el príncep Frederic de Dinamarca. Gairebé dos mesos després, la mexicana ha reaparegut a Andorra.

Què en sabem? Acusada de ser l'amant de Frederic de Dinamarca, Genoveva Casanova ha estat gairebé dos mesos reclosa al palau d'Arbaizenea de Sant Sebastià, propietat del seu ex Cayetano Martínez de Irujo. Després de tot aquest temps sense notícies d'ella, l'actriu s'ha deixat veure a Andorra.

En detall: Segons ha explicat la periodista Pilar Vidal a Y ahora Sonsoles, Genoveva Casanova ha estat a Andorra esquiant amb amics i no pas amb Frederic de Dinamarca. Unes vacances durant el pont de desembre en les quals ha pogut gaudir de l'anonimat.

A més, l'escàndol de les suposades banyes de Frederic a Mary Donaldson està sent motiu de gran interès per raons evidents també a Dinamarca. Després de complir amb els seus compromisos, la dona del príncep hereu s'ha traslladat a Austràlia amb els fills per allunyar-se de la polèmica.

D'on venim? A principis de novembre, la revista Lecturas duia a la seva portada una de les exclusives més fortes de l'any: Genoveva i Frederic, enxampats junts a Madrid. Es van trobar el 25 d'octubre, van ser vistos passejant junts pel parc del Retiro, després van sopar en un restaurant de la ciutat i van acabar pernoctant a casa d'ella.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos