La Jungla
Risto Mejide i Laura Escanes
Foto: Risto Mejide i Laura Escanes | Podimo
Famosos

Laura Escanes i Risto Mejide, oficialment divorciats

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Risto Mejide i Laura Escanes
Foto: Risto Mejide i Laura Escanes | Podimo

Laura Escanes i Risto Mejide ja estan legalment divorciats, quan fa més d'un any que van anunciar públicament la seva separació.

Què en sabem? Segons han avançat les mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez, Escanes i Mejide es van tornar a veure fa tot just una setmana per signar els papers del divorci.

En detall: La influencer i el presentador haurien quedat en un jutjat de Madrid. La trobada va ser freda, diuen. Malgrat que després de trencar amb Álvaro de Luna, hi ha hagut un petit acostament de Laura Escanes cap a Risto Mejide, la relació entre ells encara és una mica tensa. Especialment per part d'ell, que va trigar més en superar una ruptura que va decidir ella.

D'on venim? El setembre de 2022, Escanes i Mejide van comunicar la seva separació. Ella va refer la seva vida amb Álvaro de Luna, de qui s'ha separat en les últimes setmanes. Ell, en canvi, s'ha ajuntat amb Natalia Almarcha. Una relació que tampoc no ha acabat d'anar massa bé, amb diverses anades i vingudes i dues ruptures en pocs mesos.