La Jungla
Jaime del Burgo, en una imatge publicada per ell mateix
Foto: Jaime del Burgo, en una imatge publicada per ell mateix | Instagram
Casa Reial

Jaime del Burgo, suposat amant de Letícia, obre un Instagram amb totes les seves fotos privades

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jaime del Burgo, en una imatge publicada per ell mateix
Foto: Jaime del Burgo, en una imatge publicada per ell mateix | Instagram

Jaime del Burgo torna a la primera línia de l'actualitat, després de generar un fort rebombori fa pocs dies amb les seves afirmacions sobre una suposada relació extramatrimonial amb la reina Letícia.

Què en sabem? Aquest divendres, Jaime del Burgo ha obert un compte d'Instagram amb una quarantena de fotos de la seva vida privada. Imatges d'ell de petit, amb els fills o la seva mascota. Aquest és el perfil de l'excunyat de Letícia, que també assegura que en va ser amant:

D'on venim? A principis de desembre, Jaime del Burgo assegurava a Twitter que hauria estat amant de Letícia fins al 2011. Va dir també que van parlar de la possibilitat que ella es divorciés de Felip VI i que marxessin junts a viure a Nova York amb les filles, Elionor i Sofia. També haurien plantejat l'opció de tenir un fill biològic de tots dos a través de gestació subrogada als EUA.

En detall: Les afirmacions de Jaime del Burgo apareixen també al nou llibre de Jaime Peñafiel, Letizia y yo. Experts en Casa Reial com Pilar Eyre apunten que es tracta d'una maniobra d'alts estaments de l'Estat a favor de Joan Carles I i per maniobrar contra Felip VI.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos