La Jungla
María Patiño, fins ara presentadora de 'Socialité'
Foto: María Patiño, fins ara presentadora de 'Socialité' | Telecinco
Televisió

María Patiño, acomiadada també de 'Socialité' (com la seva companya catalana)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
María Patiño, fins ara presentadora de 'Socialité'
Foto: María Patiño, fins ara presentadora de 'Socialité' | Telecinco

María Patiño no continuarà com a presentadora de Socialité, tal com fa dies que s'especulava. La decisió arriba després de la ruptura entre Mediaset i La fábrica de la tele.

Què en sabem? Aquest divendres, Mediaset hauria comunicat definitivament la seva decisió de no continuar comptant amb María Patiño com a presentadora del format. Així ho han pogut saber fonts de VerTele.

En detall: El cas és que María Patiño té contracte de presentadora amb La fábrica de la tele, i no amb Mediaset. Estripat el contracte amb entre la productora i el grup de comunicació, la seva feina també quedava a l'aire. Finalment, Mediaset ha decidit iniciar nova etapa al programa canviant el format i la presentadora.

  • La decisió també afectaria Núria Marín, que és l'altra presentadora del programa i que ara ha fet el salt a TV3.

A més, després de la cancel·lació de Sálvame, els formats produïts per La fábrica de la tele a Mediaset i que tenen contracte fins el 31 de desembre són Socialité, Todo es mentira i Viajando con Chester.

Per acabar: Malgrat que no està confirmat, els rumors apunten que la nova presentadora podria ser María Verdoy. També falta conèixer quina productora es quedarà amb el programa. Podria ser Fénix Media, la productora de Christian Gálvez.

Categoria: La Jungla